Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Γύρος χοιρινός προψημένος
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος χοιρινός.Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο χοιρινό, πίτα με γύρο χοιρινό, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο χοιρινό, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός για στημένο γύρο.- Σε φούρνο μικροκυμμάτων:Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά.- Σε φούρνο :Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.
Μπιφτέκι βουβαλίσιο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Ρύζι Καρναρόλι Extra Acquerello 1Kgr
Το Carnaroli acquerello Rice είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και πραγματικά μοναδικό ρύζι τύπου Carnaroli, τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα.
Προέρχεται από την πεδιάδα Vercelli όπου, εδώ και 500 χρόνια, η Tenuta Colombara ασχολείται με την καλλιέργεια και την επεξεργασία ενός πολύ υψηλής ποιότητας ρυζιού.Αυτό το ρύζι συνδυάζει την ευκολία μαγειρέματος του λευκού ρυζιού με τις θρεπτικές ιδιότητες που περιέχει το καστανό ρύζι . « πιο πλούσιο και υγιεινό» γιατί δουλεύεται με έλικα, δηλαδή μια πολύ λεπτή διαδικασία που επιτρέπει σε όλους τους κόκκους να διατηρούνται ανέπαφα. «πλούσιο» καθώς το άμυλο διατηρείται σταθερό κατά τη διάρκεια μιας περιόδου παλαίωσης τουλάχιστον ενός έτους. «Πιο υγιεινό» χάρη σε μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία που επιτρέπει στο μπουμπούκι να απορροφηθεί εκ νέου στους κόκκους και να διατηρήσει τις θρεπτικές αξίες του καστανού ρυζιού.Μια από τις ιδιαιτερότητες αυτού του ρυζιού είναι ακριβώς η διαδικασία ωρίμανσης , η οποία μπορεί να διαρκέσει από ένα έως επτά χρόνια. Η γήρανση του ρυζιού είναι μια πολύ ασυνήθιστη διαδικασία μεταξύ των παραγωγών ρυζιού, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ σημαντική φάση, καθώς επιτρέπει στο άμυλο να σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι, κατά το μαγείρεμα, το άμυλο διασπείρεται λιγότερο και αυξάνει την ικανότητα του ρυζιού να απορροφά τα καρυκεύματα. Μια ιδιαίτερα περιζήτητη πτυχή στην προετοιμασία πιάτων με βάση το ρύζι, ειδικά αν θέλετε να φτιάξετε ένα κρεμώδες και «δεμένο» ριζότο.Συντηρείται υπό κενό σε κονσέρβες ως εγγύηση για τέλεια διατήρηση όλων των οργανοληπτικών ιδιοτήτων και αρωμάτων του προϊόντος.
Κοτόπουλο ρολό γεμιστό
Πάστα Ελιάς Καλαμών με λεμόνι και Κόλιανδρο 195gr
Τυρόπιτα ΒΙΟ της Μαριάννας
Burrata 250gr
Το Burrata είναι ένα μαλακό, φρέσκο ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αυτό το τυρί θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με φρέσκια μοτσαρέλα — και αυτό συμβαίνει επειδή το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μαλακή μοτσαρέλα.Αλλά σπάστε το και θα εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας ένα μαλακό εσωτερικό από μικρά τυρόπηγμα και κρέμα. Στην πραγματικότητα, η ιταλική λέξη burro μεταφράζεται σε βούτυρο, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο πλούσιο και κρεμώδες είναι.Αυτό το παρακμιακό τυρί προέρχεται από τη νότια Ιταλία και χρονολογείται από τις αρχές του 1900 (τουλάχιστον τέσσερις αιώνες μετά την ανάπτυξη της μοτσαρέλας). Από τότε, η burrata είναι βασικό συστατικό σε ιταλικά πιάτα όπως πίτσα, ζυμαρικά και σαλάτες Caprese. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φάτε burrata από μόνη της με λίγο ελαιόλαδο και ιταλικό ψωμί.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…