Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Χοιρινά παιδάκια Προψημένα Ιταλίας

12,15
Σιδηρόδρομος χοιρινός προψημένος. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.

Σουβλάκι Κοτομπεϊκον 10 Τεμ

10,90
Σουβλάκι από Στήθος κοτόπουλο τυλιγμένο σε μπέικον 120 gr.

Tex-mex Chicken Goujon

35,70
Τρυφερά φιλετάκια από στήθος κοτόπουλου παναρισμένα σε τραγανή γαλέτα με νιφάδες καλαμποκιού και εκχυλίσματα μπαχαρικών του αμερικάνικου νότου, δίνουν την αίσθηση της περιπέτειας.

Στήθος Πάπιας καπνιστό σε φέτες Γαλλίας

10,8021,60
Φιλέτο από πάπιες ταϊσμένες με δημητριακά της ράτσας moulard μεγαλωμένες για την παραγωγή φουά γκρα. Τρυφερό κρέας από το στήθος της πάπιας ελαφρά καπνιστό και πασπαλισμένο με πιπέρι και μπαχαρικά.Διατίθεται σε φέτες σε συσκευασία 90gr και 280gr/340gr.H Rougie θεωρείται καρυφαία εταιρεία στην παραγωγή "παχυσύκωτου" και προϊόντων πάπιας και χήνας.

Σπαλομύτα Μόσχου γάλακτος Ολλανδίας

17,0031,50
Σπαλομύτα από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.
η igourmet επίσης προτείνει

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος

8,10
Χειροποίητο Σουβλάκι από Φιλέτο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Croissant κακάο φουντούκι με επικ. σοκολάτα 90gr (8 Τεμ)

9,30
Οδηγίες Χρήσης: Απόψυξη των Croissant 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 165οC για περίπου 16 λεπτά.

Φέτες καπνιστού Σολωμού λεπτά κομμένες το χέρι 100gr

15,40
Καπνιστός Σολωμός Ατλαντικού, ιχθυοκαλλιέργειας Ιρλανδίας, στην επαρχία του Kerry, παραδοσιακά καπνισμένος με ξύλο βελανιδιάς, αγνό θαλασσινό αλάτι. Με απόλυτα φυσικές ύλες δίχως συντηρητικά και τεχνητές αρωματικές ή χρωστικές ουσίες.Μέση ανάλυση θρεπτικών συστατικών ανά 100 gr
Ενέργεια500 kj
Πρωτεϊνες22 gr
ΥδατάνθρακεςΕκ των οποίων ζάκχαρα0 gr0 gr
ΛιπαράΑπό τα οποία κορεσμένα22 gr3.9 gr
Αλάτι2.6 gr
Υγρασία62 gr
Χοληστερόλη<60 mg

Ρύζι Bomba για Παέγια 1Kgr

8,20
Το "Albufera de Valencia" είναι ένα από τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στην Ισπανία. Πρόκειται για λιμνοθάλασσα γλυκού νερού που βρίσκεται μέσα σε διάφορα μεσογειακά χωριά. Επιλέγουμε το ρύζι "Arroz Bomba Olmeda Origenes" από κάποια από αυτά τα χωριά: Sollana, Silla ή Sueca. Το "Bomba Rice" είναι μια μοναδική ποικιλία ρυζιού. Έχει ένα στρογγυλό, κοντό σιτάρι που αυξάνεται τρεις φορές σε μέγεθος όταν μαγειρεμένα. Διατηρεί όλα τα αρώματα και τις λεπτές λεπτομέρειες του πιάτου. Οι κόκκοι κλείνουν όταν μαγειρεύονται, εμποδίζοντας το ρύζι να κολλήσει και επιτρέποντας στους κόκκους να παραμείνουν χαλαρά και μαλακά. Αυτό είναι γνωστό ως "αποτέλεσμα ακορντεόν". Συμβουλή μαγειρικής  Χρησιμοποιήστε δύο φλιτζάνια και μισό για κάθε φλιτζάνι ρύζι. Ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου πέντε λεπτά σε υψηλό, δεκαπέντε λεπτά σε χαμηλά επίπεδα. Συνιστάται να το αφήνετε να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά μετά το χρόνο μαγειρέματος.

Πλοκάμι Χταπόδι Μεγάλο

8,5817,91
Πλοκάμια από μεγάλο χταπόδι παραγουλιασμένα, κατεψυγμένα.Ενδείκνυται για συνταγές στη σχάρα, στο φούρνο και στην κατσαρόλα. Aποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου, βιταμίνης Β12 και σιδήρου.

Ντολμαδάκια της Μαριάννας 500gr

12,90
Τα ντολμαδάκια της Μαριάννας είναι ντολμαδάκια χωρίς κιμά. ενώ ο χυμός λεμονιού είναι φρεσκοστυμμένος. Δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό. 

Μπουρεκάκι Samoza 15gr με κάρυ

12,30
Τραγανό φύλλο που αγκαλιάζει την πατάτα συντροφιά με επιλεγμένα λαχανικά αρωματισμένα με κάρυ.Το αποτέλεσμα είναι ένα πικάντικο μπουρεκάκι-πειρασμός.

Burrata 250gr

4,90
Το Burrata είναι ένα μαλακό, φρέσκο ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αυτό το τυρί θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με φρέσκια μοτσαρέλα — και αυτό συμβαίνει επειδή το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μαλακή μοτσαρέλα.Αλλά σπάστε το και θα εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας ένα μαλακό εσωτερικό από μικρά τυρόπηγμα και κρέμα. Στην πραγματικότητα, η ιταλική λέξη burro μεταφράζεται σε βούτυρο, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο πλούσιο και κρεμώδες είναι.Αυτό το παρακμιακό τυρί προέρχεται από τη νότια Ιταλία και χρονολογείται από τις αρχές του 1900 (τουλάχιστον τέσσερις αιώνες μετά την ανάπτυξη της μοτσαρέλας). Από τότε, η burrata είναι βασικό συστατικό σε ιταλικά πιάτα όπως πίτσα, ζυμαρικά και σαλάτες Caprese. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φάτε burrata από μόνη της με λίγο ελαιόλαδο και ιταλικό ψωμί.

Αχιβάδες 500 gr

7,10
Αχιβάδες προ-βρασμένες κατεψυγμένες.  
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…