Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Σεφταλιά Κυπριακή 6 Τεμ
Η σεφταλιά είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό κυπριακό φαγητό.Αποτελείται από μείγμα χοιρινού κιμά, ψιλοκομμένου κρεμμυδιού, μαϊντανού, κανέλας, αλάτι, κύμινου (στην κυπριακή διάλεκτο αρτυσιά) και μαύρο πιπέρι.
Τυγχάνει της ίδιας μεταχείρισης με τα σουβλάκια, αφού όταν ψηθούν, τότε μπαίνουν σε ζεστή κυπριακή πίτα μαζί με κομμένη ντομάτα, αγγουράκι, κρεμμύδι, λεπτοκομμένο λάχανο και μαϊντανό. Απαραίτητα στην πίτα τοποθετείται και μισό λεμόνι.
Πακέτο BBQ 1
Περιέχει:10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι Χειροποίητο
10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος Χειροποίητο
10 Τεμ Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο
10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο
2 Τεμ Λουκάνικο Πρόβειο Ελλ. Επεξεργασίας
20 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκιΔώρο 6 Τεμ Croissant κακάο φουντούκι με επικάλυψη σοκολάτας 90gr
Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος
Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο sous vide
Πακέτο Burger
Γύρος κοτόπουλο προψημένος
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος κοτόπουλο.Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο κοτόπουλο, πίτα με γύρο κοτόπουλο, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο κοτόπουλο, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός για στημένο γύρο.– Σε φούρνο μικροκυμμάτων:Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά.– Σε φούρνο :Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Πλοκάμι Χταπόδι Μεγάλο
Τυρόπιτα της Μαριάννας
Τυροπιτάκια χειροποίητα κουρού με φέτα
Ρύζι Αρμπόριο 1Kgr Rustichella D’Abruzzo
To Arborio ρύζι γεννήθηκε το 1946 από υβριδική πρόσμειξη μεταξύ των ποικιλιών Vialone nano και Lady Wright.
Είναι ένα ρύζι επιλεγμένο από τους καλύτερους ορυζώνες με το μεγαλύτερο επίμηκες κόκκο όχι μόνο σε σύγκριση με τα ιταλικά ρύζια, αλλά επίσης όσον αφορά το ρύζι που παράγεται παγκοσμίως.
Arborio είναι μία από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται κυρίως στην κοιλάδα του Πάδου, είναι καλά προσαρμοσμένη στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Κατά την προετοιμασία οι κόκκοι μαγειρεύονται τέλεια και ομοιόμορφα διατηρώντας τον πυρήνα του "δοντιού". Είναι πλούσια σε άμυλο και εγγυάται μια εξαιρετική αποβουτύρωση.
Το ρύζι Arborio είναι ιδανικό για ριζότο.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…