Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Λουκάνικα Chorizο Chistorra 300gr

5,95
Ένα νοστιµότατο τσορίθο, µε κόκκινη πιπεριά και µπαχαρικά Το ιβηρικό χαµόν (χοιροµέρι) προέρχεται από ιβηρικά (pata negra – µε µαύρη οπλή) χοιρίδια που κατάγονται από το αγριογούρουνο, θρεµµένα µε βελανίδια. Το τσορίθο είναι ένα ισπανικό λουκάνικο αρωµατισµένο µε κόκκινες πιπεριές. Το λουκάνικο αυτό το «para tapear» (για τάπα) κόβεται σε φέτες και τρώγεται ως «τάπα» (µεζές), σερβιρισµένο αµαγείρευτο πάνω σε ψωµί.

Burger Black Angus 150gr Αμερικής

34,32
Ζουμερά Μπιφτέκια για Burger  (18 Τεμ) με 100% Black Angus κρέας.

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο

12,0032,00
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα (3Kgr) ή σε καλαμάκι (1Kgr).

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.
η igourmet επίσης προτείνει

Γύρος χοιρινός προψημένος

15,10
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος χοιρινός.Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο χοιρινό, πίτα με γύρο χοιρινό, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο χοιρινό, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός  για στημένο γύρο.- Σε φούρνο μικροκυμμάτων:Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά.- Σε φούρνο :Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.

Πανετόνε Classico Artigianale Limited Edition 1Κgr

39,40
Με καταγωγή από το Μιλάνο, το πανετόνε έχει γίνει το βασικό από τα ιταλικά χριστουγεννιάτικα κέικς, φτιαγμένο από ανεβασµένη ζύµη, εµπλουτισµένη µε κρόκους αβγών, σταφίδες, ξύσµα λεµονιού και γλασαρισµένο πορτοκάλι.Παρόλο που είναι παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό, μπορείτε να το απολαύσετε µε το πρωϊνό σας, τον καφέ και, κάποιες φορές, σερβίρεται σαν γλυκό συνοδευμένο µε γλυκό κρασί.Μπορεί να ζεσταθεί στο φούρνο ή να σερβιριστεί µε κρεµ ανγκλέζ ή φρέσκο τυρί µασκαρπόνε. Ο οίκος Rustichella d'Abruzzo συνεργάζεται µε ένα µικρό φούρνο για την παραγωγή πανετόνε κατά παραγγελία. Αυτό γίνεται τον Οκτώβρη. Αρχές Νοεµβρίου φεύγουν από την Ιταλία. Αυτό το θεαµατικό παράδειγµα της αληθινής ιταλικής παράδοσης κυκλοφορεί σε περιορισμένες ποσότητες. .

Πακέτο BBQ 1

45,00
Περιέχει:10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι Χειροποίητο 10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος  Χειροποίητο 10 Τεμ Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο 10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο 2 Τεμ Λουκάνικο Πρόβειο Ελλ. Επεξεργασίας 20 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκιΔώρο 6 Τεμ Croissant κακάο φουντούκι με επικάλυψη σοκολάτας 90gr

Πανετόνε Classico Artigianale 1Κgr

28,70
Με καταγωγή από το Μιλάνο, το πανετόνε έχει γίνει το βασικό από τα ιταλικά χριστουγεννιάτικα κέικς, φτιαγμένο από ανεβασµένη ζύµη, εµπλουτισµένη µε κρόκους αβγών, σταφίδες, ξύσµα λεµονιού και γλασαρισµένο πορτοκάλι.Παρόλο που είναι παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φαγητό, μπορείτε να το απολαύσετε µε το πρωϊνό σας, τον καφέ και, κάποιες φορές, σερβίρεται σαν γλυκό συνοδευμένο µε γλυκό κρασί.Μπορεί να ζεσταθεί στο φούρνο ή να σερβιριστεί µε κρεµ ανγκλέζ ή φρέσκο τυρί µασκαρπόνε. Ο οίκος Rustichella d'Abruzzo συνεργάζεται µε ένα µικρό φούρνο για την παραγωγή πανετόνε κατά παραγγελία. Αυτό γίνεται τον Οκτώβρη. Αρχές Νοεµβρίου φεύγουν από την Ιταλία. Αυτό το θεαµατικό παράδειγµα της αληθινής ιταλικής παράδοσης κυκλοφορεί σε περιορισμένες ποσότητες. .

Κιμάς Μοσχαρίσιος (Ελιά) 500gr Γαλλίας

5,40
Κιμάς από ελιά ή σπάλα μόσχαρίσια άπαχος.

Ρύζι Καρναρόλι 1Kgr Rustichella D’Abruzzo

9,95
To Carnaroli ρύζι παράχθηκε για πρώτη φορά το 1945 από τη διασταύρωση των ποικιλιών ντόπιων ρυζιών Vialone και Lencino έχει, ως Vialone, ένα όχι μικρό κόκκο, αλλά σε αντίθεση με το τελευταίο έχει έναν κόκκο με επίμηκες σχήμα. Mπορεί να θεωρηθεί το ρύζι καλύτερης ποιότητα όλων των ποικιλιών ρυζιού και με πολλούς τρόπους αντιπροσωπεύει την καλύτερη ποικιλία ανάμεσα σε όλες τις ποικιλίες ιταλικού ρυζιού. Το άμυλο του ρυζιού Carnaroli είναι το πιο πλούσιο σε αμυλόζη, μια ουσία που βοηθά στο να γίνει το ριζότο πάντα al dente. Η απαράμιλλη μαγειρική ικανότητά του στην απορρόφηση των αρτυμάτων και καρυκευμάτων και την ισόρροπη απελευθέρωση του αμύλου κατά τη διάρκεια μαγειρέματος, του επιτρέπει να αναδείχνεται και να ενισχύει τις γεύσεις και τα διαφορετικά αρώματα των καρυκευμάτων, ως εκ τούτου,είναι επίσης κατάλληλο για την προετοιμασία σε σαλάτες και νόστιμα πίτες. Η καλλιέργεια του ρυζιού Carnaroli δεν είναι τόσο απλή και ποτέ δεν έχουμε γνωρίσει μεγάλες παραγωγές αυτής της ποικιλίας ρυζιού. Μεταξύ των ποικιλιών του ιταλικού ρυζιού Carnaroli ρύζι είναι η μία που απαιτεί περισσότερη προσοχή, διότι υπόκεινται πρωτίστως σε απομιμήσεις. Χρόνος μαγειρέματος: 15-16 λεπτά.

Mascarpone

3,0021,85
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…