Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής
Πακέτο BBQ 1
Περιέχει:10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι Χειροποίητο
10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος Χειροποίητο
10 Τεμ Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο
10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο
2 Τεμ Λουκάνικο Πρόβειο Ελλ. Επεξεργασίας
20 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκιΔώρο 6 Τεμ Croissant κακάο φουντούκι με επικάλυψη σοκολάτας 90gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Καλαμάκια από Σιτάρι 21,5cm
Καλαμάκια κατασκευασμένα 100% από σιτάρι. Είναι οικολογικά, βιοδιασπώμενα, ΒPA free, χωρίς πρόσθετες ουσίες και χημικά, κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα, με λεία επιφάνεια χωρίς πόρους, δε μαλακώνουν και δεν διαλύονται μέσα στο ποτό. Τα καλαμάκια από σιτάρι έχουν διάμετρο 4 – 6mm πάχος 0,1mm και μήκος 21,5cm αλλά μπορείτε πολύ εύκολα να μειώσετε το μήκος με ένα κοφτερό ψαλίδι.Η φυσική τους σύσταση σε συνδυασμό με τη μοναδική τους εμφάνιση, δίνει μία ρουστίκ νότα στην παρουσίαση των ποτών σας, που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο.
Ρύζι Bomba για Παέγια 1Kgr
Το "Albufera de Valencia" είναι ένα από τα πλουσιότερα οικοσυστήματα στην Ισπανία. Πρόκειται για λιμνοθάλασσα γλυκού νερού που βρίσκεται μέσα σε διάφορα μεσογειακά χωριά. Επιλέγουμε το ρύζι "Arroz Bomba Olmeda Origenes" από κάποια από αυτά τα χωριά: Sollana, Silla ή Sueca.
Το "Bomba Rice" είναι μια μοναδική ποικιλία ρυζιού. Έχει ένα στρογγυλό, κοντό σιτάρι που αυξάνεται τρεις φορές σε μέγεθος όταν μαγειρεμένα. Διατηρεί όλα τα αρώματα και τις λεπτές λεπτομέρειες του πιάτου. Οι κόκκοι κλείνουν όταν μαγειρεύονται, εμποδίζοντας το ρύζι να κολλήσει και επιτρέποντας στους κόκκους να παραμείνουν χαλαρά και μαλακά. Αυτό είναι γνωστό ως "αποτέλεσμα ακορντεόν".
Συμβουλή μαγειρικής Χρησιμοποιήστε δύο φλιτζάνια και μισό για κάθε φλιτζάνι ρύζι. Ο χρόνος ψησίματος είναι περίπου πέντε λεπτά σε υψηλό, δεκαπέντε λεπτά σε χαμηλά επίπεδα. Συνιστάται να το αφήνετε να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά μετά το χρόνο μαγειρέματος.
Μπουρεκάκι Samoza 15gr με κάρυ
Κιμαδόπιτα της Μαριάννας
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…