Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Συκώτι Χήνας σε φέτες (Goose Foie Gras) 2 x 40gr Γαλλίας

20,30
Συκώτι πάπιας κομμένο σε φέτες σε συσκευασία δώρου.

Μπουτάκι πάπιας Γαλλίας

5,45
Tα μπουτάκια πάπιας ROUGIE είναι από πάπιες MOULARD που ταΐζονται με δημητριακά και καλαμπόκι για την παρασκευή παχύ συκωτιού.

Κοκορέτσι παραδοσιακό 3 Kgr

29,50
Παραδοσιακό Κοκορέτσι περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα.

Φιλέτο στήθος κοτόπουλο 1Kgr

7,90
Φιλέτο απο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Λουκάνικα Μίνι με πάπρικα Chorizo Picante 300gr Navara

5,95
Στη μέση ενός πανέμορφου φυσικού τοπίου κορυφών και ποταμών βρίσκουμε το Arbizu (Navara), όπου δημιουργούμε το υπέροχο φρέσκο ​λουκάνικο Chorizo ​​Olmeda Orígenes. Τα μίνι λουκάνικα "Chorizo" είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα κρέατα, ψιλοκομμένα, ζυμωμένα και καρυκευμένα με πάπρικα, αλάτι και αρωματικά βότανα. Μόλις διαμορφωθούν σε λουκάνικα, αερίζονται για τρεις μέρες στις εγκαταστάσεις ξήρανσης, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια ενσωμάτωση του προϊόντος. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Υπέροχο κόκκινο χρώμα, ομοιογενές, ομαλό και συμπαγές. Στον ουρανίσκο έχει μια πολύ ευχάριστη υφή με έντονη γεύση και πικάντικη φινέτσαΤρόπος μαγειρέματος : τηγανητό, ψητό, φούρνο, στιφάδο κλπ.

                           

Κάρβουνο        Τηγάνι           Φούρνο

Φιλέτο στήθος πάπιας Γαλλίας

10,7014,85
Για βέλτιστη ποιότητα, η Rougié ενσωματώνει πλήρως την παραγωγική διαδικασία πάπιας. Η Rougié εγγυάται επίσης ότι οι επιλογές κρέατος προέρχονται από πάπιες που εκτρέφονται και παχύνονται αποκλειστικά με σπόρους, μέταλλα και βιταμίνες. Όλα τα κρέατά μας είναι εγγυημένα: -Από την παχιά πάπια - 100% γαλλική προέλευση
η igourmet επίσης προτείνει

Chicken Tikka Samosa 20gr

18,81
Αν είστε σε διάθεση για κάτι μοναδικό αυτή θα μπορούσε να είναιη τέλεια επιλογή. Ένας μοναδικός συνδυασμός από ψιλοκομμένο κοτόπουλο και λαχανικά αρωματισμένα με πράσινο κάρυ, φωλιασμένα σε μικρό πουγκάκι πλασμενο από τραγανή κινέζικη ζύμη.

Χαμόν Iberico bellota σπάλα σε φέτες 50gr χωρίς γλουτένη

8,30
Λεπτές φέτες Χαμόν Από Ιβηρική Χοιρινή Σπάλα Ισπανίας χωρίς γλουτένη.

Sweet Chilli Sauce

4,37
Πικάντικη σως από Ταυλανδέζικη συνταγή που δελεάζει τους τολμηρούς!

Βάση Pizza 30cm

9,10
Βάση Πίτσας ψημένη σε ξυλόφουρνο.

Ρύζι Βιαλόνε Νάνο 1Kgr Rustichella D’Abruzzo

10,70
Το ρύζι Vialone nano είναι μια ποικιλία με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη, τυπικό της Bassa Veronese και έχει το χαρακτηριστικό που καλλιεργούνται σε αρδευόμενες εκτάσεις με καθαρό ανακυκλωμένο ποταμίσιο νερό. Είναι η παλαιότερη ποικιλία ρυζιού της Ιταλίας. Είναι ένα ρύζι με στρογγυλούς κόκκους και μεσαίες μήκος περίπου 5,6 mm και είναι το πλέον κατάλληλο για την παρασκευή του εξευγενισμένου ριζότο λόγω της υψηλής αντοχής του στη μαγειρική και τη εξαιρετική ικανότητα να απορροφήσει τα καρυκεύματα. Εξαιρετικά ευέλικτο στην κουζίνα, συνιστάται επίσης για την προετοιμασία για σούπες, Κροκέτες από ρύζι ή κροκέτες κρεατικών σε πανάρισμα. Χρόνος μαγειρέματος: 14-16 λεπτά.

Πίττες για Σουβλάκια 750gr

1,48
Μεγάλες χειροποίητες πίττες για σουβλάκια χωρίς συντηρητικά.

Πανετόνε με Σύκο και Σοκολάτα Fichi e Choccolato 1Κgr

29,90
Για τους απαιτητικούς γαστριμάργους , η Rustichella d'Abruzzo προτείνει το Panettone con Fichi e Cioccolato (με σύκα και σοκολάτα). Η ζύμη είναι εμπλουτισμένη με νόστιμες σταγόνες σοκολάτας και ξηρά σύκα Dottati από τη Cosenza. Το ειδικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός Panettone υψηλής ποιότητας είναι το πολύτιμο Pasta Madre, ένα μαλακό και φυσικό sourdough που παράγεται από το νερό και το αλάτι, που αναμειγνύεται με νερό, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Αυτή η ζύμη ζυμώνεται πρώτα για τουλάχιστον δύο ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται και ζυμώνεται με τις ίδιες μεθόδους για άλλες δύο φορές, μέχρι να είναι έτοιμη για το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή και αρωματική Panettone που δοξάζει τις αισθήσεις της οσμής και της γεύσης. Πριν από την κατανάλωση, είναι ακόμα καλύτερο αν θερμανθεί για 5 λεπτά στο φούρνο. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη κομψότητα και φινέτσα, ένα άγγιγμα της τελειότητα
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…