Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Tex-mex Chicken Goujon

35,70
Τρυφερά φιλετάκια από στήθος κοτόπουλου παναρισμένα σε τραγανή γαλέτα με νιφάδες καλαμποκιού και εκχυλίσματα μπαχαρικών του αμερικάνικου νότου, δίνουν την αίσθηση της περιπέτειας.

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι

8,00
Χειροποίητο Σουβλάκι από Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Κοτομπουκιές παναρισμένες

7,50
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Λουκάνικα Chorizο Chistorra 300gr

5,95
Ένα νοστιµότατο τσορίθο, µε κόκκινη πιπεριά και µπαχαρικά Το ιβηρικό χαµόν (χοιροµέρι) προέρχεται από ιβηρικά (pata negra – µε µαύρη οπλή) χοιρίδια που κατάγονται από το αγριογούρουνο, θρεµµένα µε βελανίδια. Το τσορίθο είναι ένα ισπανικό λουκάνικο αρωµατισµένο µε κόκκινες πιπεριές. Το λουκάνικο αυτό το «para tapear» (για τάπα) κόβεται σε φέτες και τρώγεται ως «τάπα» (µεζές), σερβιρισµένο αµαγείρευτο πάνω σε ψωµί.

Λουκάνικα Ιβηρικά Φρέσκα για Ψητά Olmeda 320gr

5,90
Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα συγχώνευσης του λαμπρού λατινοαμερικανικού πολιτισμού. Κατασκευάστηκε στο Arbizu (Navarra) με το πιο ευγενές κρέας του χοίρου, το οποίο μετά τη σάλτσα ζυμώνεται με άσπρο και μαύρο πιπέρι, αλάτι, σκόρδο και φυσικά μπαχαρικά και στη συνέχεια αφήνεται στον αέρα για 4 ή 5 ημέρες. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Σημείωση γευσιγνωσίας : Καφέ-ροζ χρώμα, είναι ομοιογενείς, ομαλές και συμπαγείς. Με κυλινδρικό σχήμα, είναι δεμένα. Στη μύτη, επισημαίνει εξαιρετικά αρώματα σε πιπέρι και βότανα της χώρας. Στο στόμα, έχει μια σταθερή και πολύ ευχάριστη υφή με έντονη γεύση πιπεριού και άγριων βοτάνων.Τρόπος μαγειρέματος : τηγανητό, ψητό, φούρνο, στιφάδο κλπ.

                           

Κάρβουνο        Τηγάνι           Φούρνο

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Κεμπάπ Πολίτικο

6,90
Κεμπάπ ΠολίτικοΠαραδοσιακή Συνταγή
η igourmet επίσης προτείνει

Διακριτικά Ποτηριών Grapes (vacu vin)

8,00
Πολύχρωμα διακριτικά ποτηριών σε σχήμα σφραγίδας κρασιού.Κάθε διακριτικό-σφραγίδα απεικονίζει μία διαφορετική ποικιλία σταφυλιού. Είναι ιδανικά για να διακρίνουμε το ποτήρι μας, αλλά και για γευσιγνωσίες κρασιού.

Σαλάμι Iberico Chorizo Bellota σε φέτες 100gr

6,10
Σαλάμι Τσορίθο από Ιβηρικό Χοιρινό Ισπανίας σε λεπτές φέτες  με καπνιστή πάπρικα.

Βρώσιμα Καλαμάκια

45,00
Τα πρώτα βρώσιμα καλαμάκια με γεύση! Πρωτοποριακά, διατίθενται σε 5 διαφορετικά παστέλ χρώματα, με γεύση λεμόνι, φράουλα, σοκολάτα, ουδέτερο και τζίντζερ, για ευφάνταστες παρουσιάσεις κρύων ροφημάτων και cocktail.Είναι 100% οικολογικά, βιοδιασπώμενα και παραμένουν αναλλοίωτα έως και 30 λεπτά μέσα σε κρύο ποτό, ακόμη κι αν αυτό είναι fizzy. Είναι ιδανικά ως γαρνιτούρα σε ποτό και σε cocktail και δεν αλλοιώνουν καθόλου τη γεύση του. Έχουν υποαλλεργική σύσταση, 0% λιπαρά και δεν περιέχουν αλάτι. Κάθε καλαμάκι περιέχει μόλις 7 γραμμάρια ζάχαρης και μόνο 27 θερμίδες.Τα καλαμάκια sorbos είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση, αλλά παράλληλα αποτελούν μία από τις πιο ευφάνταστες προτάσεις για ένα παδικό πάρτυ, για μία βάφτιση ή τη δεξίωση ενός γάμου.Δημιουργήστε τη νέα τάση, με αυτά τα πρωτότυπα καλαμάκια και διασκεδάστε τον εαυτό σας αλλά και τους καλεσμένους σας με αυτή τη γλυκιά έκπληξη!

Funky Falafel Edamame & Herbs

13,90
Vegan σνακ Φαλάφελ φτιαγμένο από ρεβίθια πλούσια σε πρωτεΐνη, με ενταμάμε (φασόλια σόγιας), αρακά και βότανα σε πανάρισμα λαχανικών.

Panzarotti rosa al salmone

14,90
Με αυγό και άρωμα καπνιστού σολομού, γεμιστά με σολομό, τυρί ρικότα, παρμεζάνα ρετζιάνο, γκράνα παντάνο και μπαχαρικά

Μουστάρδα Hot English 200gr

3,30
Η µουστάρδα ντιζόν με πιπερία εσπελέτ αλλά Αγγλική του οίκου Beufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας και από την αψάδα της αυθεντικής γεύσης της πιπεριάς εσπελετ. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.

Γαρίδα No3 Ατλαντικού 2 Kgr

38,10
Γαρίδες Ατλαντικού κατεψυγμένες Νο 3. 

Μπουτάκι πάπιας Γαλλίας

5,45
Tα μπουτάκια πάπιας ROUGIE είναι από πάπιες MOULARD που ταΐζονται με δημητριακά και καλαμπόκι για την παρασκευή παχύ συκωτιού.

Πίττες Καλαμποκιού για Σουβλάκια 750gr

1,70
Μεγάλες χειροποίητες πίττες  καλαμποκιού για σουβλάκια χωρίς συντηρητικά.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…