Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

29,9058,50
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!Διατίθεται κατεψυγένο.Τρόπος μαγειρέματος                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Γύρος κοτόπουλο προψημένος

16,75
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος κοτόπουλο.Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο κοτόπουλο, πίτα με γύρο κοτόπουλο, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο κοτόπουλο, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός  για στημένο γύρο.– Σε φούρνο μικροκυμμάτων:Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά.– Σε φούρνο :Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

11,00
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.

Λουκάνικα Μίνι με πάπρικα Chorizo Picante 300gr Navara

5,95
Στη μέση ενός πανέμορφου φυσικού τοπίου κορυφών και ποταμών βρίσκουμε το Arbizu (Navara), όπου δημιουργούμε το υπέροχο φρέσκο ​λουκάνικο Chorizo ​​Olmeda Orígenes. Τα μίνι λουκάνικα "Chorizo" είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα κρέατα, ψιλοκομμένα, ζυμωμένα και καρυκευμένα με πάπρικα, αλάτι και αρωματικά βότανα. Μόλις διαμορφωθούν σε λουκάνικα, αερίζονται για τρεις μέρες στις εγκαταστάσεις ξήρανσης, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια ενσωμάτωση του προϊόντος. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Υπέροχο κόκκινο χρώμα, ομοιογενές, ομαλό και συμπαγές. Στον ουρανίσκο έχει μια πολύ ευχάριστη υφή με έντονη γεύση και πικάντικη φινέτσαΤρόπος μαγειρέματος : τηγανητό, ψητό, φούρνο, στιφάδο κλπ.

                           

Κάρβουνο        Τηγάνι           Φούρνο

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

32,90185,10
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση.Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο
η igourmet επίσης προτείνει

Κασερόπιτα της Μαριάννας

11,40
Παραδοσιακή συνταγή κασερόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέριΣυσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. 

Buffalo Chicken Wings 2,5Κgr

19,85
Λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες πικάντικα με τον Αμερικάνικο παραδοσιακό τρόπο.Το αδιαφιλονίκητο finger για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.κατάλληλο για BBQ και Σχάρα.

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Ρύζι Καρναρόλι Extra Acquerello 1Kgr

13,60
Το Carnaroli acquerello Rice είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και πραγματικά μοναδικό ρύζι τύπου Carnaroli, τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. Προέρχεται από την πεδιάδα Vercelli όπου, εδώ και 500 χρόνια, η Tenuta Colombara ασχολείται με την καλλιέργεια και την επεξεργασία ενός πολύ υψηλής ποιότητας ρυζιού.Αυτό το ρύζι συνδυάζει την ευκολία μαγειρέματος του λευκού ρυζιού με τις θρεπτικές ιδιότητες που περιέχει το καστανό ρύζι . « πιο πλούσιο και υγιεινό» γιατί δουλεύεται με έλικα, δηλαδή μια πολύ λεπτή διαδικασία που επιτρέπει σε όλους τους κόκκους να διατηρούνται ανέπαφα. «πλούσιο» καθώς το άμυλο διατηρείται σταθερό κατά τη διάρκεια μιας περιόδου παλαίωσης τουλάχιστον ενός έτους. «Πιο υγιεινό» χάρη σε μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία που επιτρέπει στο μπουμπούκι να απορροφηθεί εκ νέου στους κόκκους και να διατηρήσει τις θρεπτικές αξίες του καστανού ρυζιού.Μια από τις ιδιαιτερότητες αυτού του ρυζιού είναι ακριβώς η διαδικασία ωρίμανσης , η οποία μπορεί να διαρκέσει από ένα έως επτά χρόνια. Η γήρανση του ρυζιού είναι μια πολύ ασυνήθιστη διαδικασία μεταξύ των παραγωγών ρυζιού, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ σημαντική φάση, καθώς επιτρέπει στο άμυλο να σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι, κατά το μαγείρεμα, το άμυλο διασπείρεται λιγότερο και αυξάνει την ικανότητα του ρυζιού να απορροφά τα καρυκεύματα. Μια ιδιαίτερα περιζήτητη πτυχή στην προετοιμασία πιάτων με βάση το ρύζι, ειδικά αν θέλετε να φτιάξετε ένα κρεμώδες και «δεμένο» ριζότο.Συντηρείται υπό κενό σε κονσέρβες ως εγγύηση για τέλεια διατήρηση όλων των οργανοληπτικών ιδιοτήτων και αρωμάτων του προϊόντος.

ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΣΙΛΙ / ALEPPO BIRD’S EYE CHILLI SEA SALT 100gr

5,80
Το Chilli Sea Salt μας προσφέρει μια πικάντικη αρωματική γεύση που είναι υπέροχη σε αυγά ποσέ και αβοκάντο, με πικάντικες γαρίδες ή στο χείλος μιας μαργαρίτας!Το πιπέρι Χαλεπίου, γνωστό και ως πιπέρι halaby, είναι φτιαγμένο από κόκκινες, ήπιες νιφάδες τσίλι με ένα περίπλοκο προφίλ γεύσης που φέρνει ένα φρουτώδες, πικάντικο και απαλό επίπεδο μπαχαρικών στο μείγμα. Συνδυάζουμε το μείγμα με τσίλι bird’s eye για να φέρουμε μια γλυκύτητα και ένα σταδιακό επίπεδο μπαχαρικών για να κάνουμε το θαλασσινό αλάτι να έχει μια πύρινη λαχτάρα.

Σαλάμι Iberico Chorizo Bellota σε φέτες 100gr

6,10
Σαλάμι Τσορίθο από Ιβηρικό Χοιρινό Ισπανίας σε λεπτές φέτες  με καπνιστή πάπρικα.

Mozzarella di Bufalla

5,10
Λευκό, μαλακό νωπό τυρί, από βουβαλίσιο γάλα που έχει υποστεί γαλακτική ζύμωση. Ευαίσθητο με έντονη γεύση.

Λίπος Χήνας (Goose Fat) 320gr Γαλλίας

15,50
Καθαρό λίπος χήνας.  Απίστευτα γευστική με πλούσια, μεταξένια αίσθηση στο στόμα που μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Δημιουργήστε τέλειες ψητές πατάτες ή γκουρμέ σοταρισμένα λαχανικά.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…