Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Συκώτι Χήνας σε φέτες (Goose Foie Gras) 2 x 40gr Γαλλίας

20,30
Συκώτι πάπιας κομμένο σε φέτες σε συσκευασία δώρου.

Χοιρινό Κότσι Προψημένο Ιταλίας

9,80
Κότσι χοιρινό προψημένο. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

32,90185,10
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση.Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Κοντοσούβλι Χοιρινό Μαριναρισμένο

12,2032,90
Μαριναρισμένο Χοιρινό Κοντοσούβλι περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα (3Kgr) ή σε καλαμάκι(1Kgr).

Ribeye Wagyu AUS Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

444,95
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.
η igourmet επίσης προτείνει

Μπούτι κοτόπουλο (κοπανάκι)

1,20
Ψήνεται πασπαλισμένο με αρωματικά ή μαριναρισμένο, στον φούρνο ή στην σχάρα.

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι

8,00
Χειροποίητο Σουβλάκι από Φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

29,9058,50
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!Διατίθεται κατεψυγένο.Τρόπος μαγειρέματος                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Σπαλομύτα Μόσχου γάλακτος Ολλανδίας

17,0031,50
Σπαλομύτα από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.

Panettone Φυστίκι πράσινο Bronde PDO Σικελίας Limited Edition1Kgr

43,90
Μια παραλλαγή της κλασσικής συνταγής Panettone με μια γέμιση από κρέμα πράσινων φιστικιών και λευκή σοκολάτα. Το ειδικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός Panettone υψηλής ποιότητας είναι το πολύτιμο Pasta Madre, ένα μαλακό και φυσικό sourdough που παράγεται από το νερό και το αλάτι, που αναμειγνύεται με νερό, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Αυτή η ζύμη ζυμώνεται πρώτα για τουλάχιστον δύο ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται και ζυμώνεται με τις ίδιες μεθόδους για άλλες δύο φορές, μέχρι να είναι έτοιμη για το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή και αρωματική ζύμη Panettone που δοξάζει τις αισθήσεις της οσμής και της γεύσης. Πριν από το σερβίρισμα, είναι ακόμα καλύτερο αν θερμανθεί για 5 λεπτά στο φούρνο. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη χειροποίητη αρχοντιά ένα άγγιγμα της τελειότητας.

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

49,4055,30
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα.Τρόπος μαγειρέματος                                                            Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα

Κιμάς Μοσχαρίσιος (λάπα) 500gr Γαλλίας

5,10
Κιμάς από λάπα μόσχαρίσια με λίγο λίπος, (για μπιφτέκια).

Πρασόπιτα της Μαριάννας (νηστίσιμη)

11,50
Αυθεντική συνταγή πρασόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι, και τραγανό πράσο.Παράγεται και συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. 
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…