Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος
Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο sous vide
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Ρύζι Καρναρόλι 1Kgr Rustichella D’Abruzzo
To Carnaroli ρύζι παράχθηκε για πρώτη φορά το 1945 από τη διασταύρωση των ποικιλιών ντόπιων ρυζιών Vialone και Lencino έχει, ως Vialone, ένα όχι μικρό κόκκο, αλλά σε αντίθεση με το τελευταίο έχει έναν κόκκο με επίμηκες σχήμα.
Mπορεί να θεωρηθεί το ρύζι καλύτερης ποιότητα όλων των ποικιλιών ρυζιού και με πολλούς τρόπους αντιπροσωπεύει την καλύτερη ποικιλία ανάμεσα σε όλες τις ποικιλίες ιταλικού ρυζιού. Το άμυλο του ρυζιού Carnaroli είναι το πιο πλούσιο σε αμυλόζη, μια ουσία που βοηθά στο να γίνει το ριζότο πάντα al dente.
Η απαράμιλλη μαγειρική ικανότητά του στην απορρόφηση των αρτυμάτων και καρυκευμάτων και την ισόρροπη απελευθέρωση του αμύλου κατά τη διάρκεια μαγειρέματος, του επιτρέπει να αναδείχνεται και να ενισχύει τις γεύσεις και τα διαφορετικά αρώματα των καρυκευμάτων, ως εκ τούτου,είναι επίσης κατάλληλο για την προετοιμασία σε σαλάτες και νόστιμα πίτες.
Η καλλιέργεια του ρυζιού Carnaroli δεν είναι τόσο απλή και ποτέ δεν έχουμε γνωρίσει μεγάλες παραγωγές αυτής της ποικιλίας ρυζιού. Μεταξύ των ποικιλιών του ιταλικού ρυζιού Carnaroli ρύζι είναι η μία που απαιτεί περισσότερη προσοχή, διότι υπόκεινται πρωτίστως σε απομιμήσεις.
Χρόνος μαγειρέματος: 15-16 λεπτά.
Ρύζι Νυχάκι Θεσσαλονίκης 500gr
Τυρόπιτα της Μαριάννας
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…