Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Ribeye Black Angus Αμερικής
Μία από τις πιο περιζήτητες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος.
Πρόκειται για την καρδιά της σπαλομπριζόλας άνευ οστών σε ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος Black Angus.
Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία και τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του.Τρόπος μαγειρέματος Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο
Tomahawk Black Angus Αυστραλίας
Το όνειρο κάθε ψήστη. Σπαλομπριζόλα Γαλλικής κοπής από μοσχάρι Angus.
Εχει πάρει το όνομά της από το χαρακτηριστικό μακρύ κόκαλο το οποίο θυμίζει το τσεκούρι "tomahawk"
Υπέροχη Μπριζόλα, χυμώδες, πλούσια σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινούΤρόπος μαγειρέματος
Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο
Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
MALDON ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ 125g/ MALDON SEA SALT SMOKED
Φυσική, λεπτή καπνιστή γεύση - ενισχύει το φαγητό σας, δεν το υπερισχύει Παραδοσιακά καπνίζεται πάνω από την αγγλική βελανιδιά για μέρες, η οποία προέρχεται από ανανεώσιμα, βιώσιμα δάση Ευέλικτο - εξαιρετικό σε μπριζόλες και άλλα κρέατα, ψάρια, ψητά και ψητά λαχανικά, ακόμα και σε Margarita ή Bloody Mary Αγνό και φυσικό, χωρίς πρόσθετα - Από το 1882, το αλάτι Maldon παρασκευάζεται με τις ίδιες παραδοσιακές χειροτεχνικές μεθόδους
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…