Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Σπαλομύτα Μόσχου γάλακτος Ολλανδίας

17,0031,50
Σπαλομύτα από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.

Κοτομπουκιές παναρισμένες

7,50
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Κιμάς Μοσχαρίσιος (λάπα) 500gr Γαλλίας

5,10
Κιμάς από λάπα μόσχαρίσια με λίγο λίπος, (για μπιφτέκια).

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

11,00
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.

Κεμπάπ Πολίτικο

6,90
Κεμπάπ ΠολίτικοΠαραδοσιακή Συνταγή

Πακέτο Prime

140,00
Περιέχει:2 Τεμ Ribeye Usa 400gr 3 Kgr Inside Skirt 2 Τεμ T-Bone μόσχου γάλακτοςΔώρο 6 Τεμ Croissant Κρέμα Σταφίδα
η igourmet επίσης προτείνει

Λουκάνικα Μίνι με πάπρικα Chorizo Picante 300gr Navara

5,95
Στη μέση ενός πανέμορφου φυσικού τοπίου κορυφών και ποταμών βρίσκουμε το Arbizu (Navara), όπου δημιουργούμε το υπέροχο φρέσκο ​λουκάνικο Chorizo ​​Olmeda Orígenes. Τα μίνι λουκάνικα "Chorizo" είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα κρέατα, ψιλοκομμένα, ζυμωμένα και καρυκευμένα με πάπρικα, αλάτι και αρωματικά βότανα. Μόλις διαμορφωθούν σε λουκάνικα, αερίζονται για τρεις μέρες στις εγκαταστάσεις ξήρανσης, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια ενσωμάτωση του προϊόντος. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Υπέροχο κόκκινο χρώμα, ομοιογενές, ομαλό και συμπαγές. Στον ουρανίσκο έχει μια πολύ ευχάριστη υφή με έντονη γεύση και πικάντικη φινέτσαΤρόπος μαγειρέματος : τηγανητό, ψητό, φούρνο, στιφάδο κλπ.

                           

Κάρβουνο        Τηγάνι           Φούρνο

Λίπος Χήνας (Goose Fat) 320gr Γαλλίας

15,50
Καθαρό λίπος χήνας.  Απίστευτα γευστική με πλούσια, μεταξένια αίσθηση στο στόμα που μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Δημιουργήστε τέλειες ψητές πατάτες ή γκουρμέ σοταρισμένα λαχανικά.

Πανετόνε με Σύκο και Σοκολάτα Fichi e Choccolato 1Κgr

29,90
Για τους απαιτητικούς γαστριμάργους , η Rustichella d'Abruzzo προτείνει το Panettone con Fichi e Cioccolato (με σύκα και σοκολάτα). Η ζύμη είναι εμπλουτισμένη με νόστιμες σταγόνες σοκολάτας και ξηρά σύκα Dottati από τη Cosenza. Το ειδικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός Panettone υψηλής ποιότητας είναι το πολύτιμο Pasta Madre, ένα μαλακό και φυσικό sourdough που παράγεται από το νερό και το αλάτι, που αναμειγνύεται με νερό, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Αυτή η ζύμη ζυμώνεται πρώτα για τουλάχιστον δύο ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται και ζυμώνεται με τις ίδιες μεθόδους για άλλες δύο φορές, μέχρι να είναι έτοιμη για το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή και αρωματική Panettone που δοξάζει τις αισθήσεις της οσμής και της γεύσης. Πριν από την κατανάλωση, είναι ακόμα καλύτερο αν θερμανθεί για 5 λεπτά στο φούρνο. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη κομψότητα και φινέτσα, ένα άγγιγμα της τελειότητα

Manchego Τυρί από Πρόβειο γάλα Τολέδο

29,90
Το τυρί ΜΑΝΤΣΕΓΚΟ παράγεται στην πεδιάδα του Τολέδο στη ΛΑ Μάντσα στην Καστίλη από ντόπιο γάλα προβάτων. Στην αρχή το χρώμα του τυριού είναι ανοικτό ξανθό του ελεφαντόδοντου αλλά όσο ωριμάζει τόσο αποκτά το χρώμα του κεχριμπαριού. Ωριμάζει για εννέα μήνες σε ελαιόλαδο. Το άρωμά του είναι ντελικάτο με νότες από ξηρούς καρπούς και φρούτα με βουτυράτη αίσθηση και πιπεράτη επίγευση.

Γαρίδες Torbedos

9,10
Γαρίδα παναρισμένη σε μείγμα βουτύρου τεμπούρα.Έντεχνο σμίξιμο θάλασσας και γής.

Mini Potato Donuts

11,15
Τα Mini Donuts περιέχουν νόστιμη ζύμη πατάτας και αποτελούν ένα τέλειο αλμυρό ή γλυκό σνακ ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να το γαρνίρετε.

Διακριτικά Ποτηριών Party People

8,00
12 απίθανοι χαρακτήρες, γνωστοί ως Party People, διακοσμούν το ποτήρι σας και σας βοηθούν να το ξεχωρίσετε από τα υπόλοιπα. Εφάπτουν τέλεια σε όλα τα ποτήρια και είναι πολλαπλών χρήσεων.

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

49,4055,30
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα.Τρόπος μαγειρέματος                                                            Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…