Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

32,90185,10
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση.Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος

8,10
Χειροποίητο Σουβλάκι από Φιλέτο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Συκώτι πάπιας (Foie Gras) Γαλλίας

34,1041,30
Η Rougie επιλέγει μόνο τους καλύτερους λοβούς 100% συκωτιού από πάπιες Moulard που έχουν τραφεί με δημητριακά . Μόνο φρέσκα, ομοιόμορφα κρέμα χρώματος κομμάτια του ήπατος χωρίς μεμβράνες, αιμοφόρα αγγεία και λίπος υφίστανται περαιτέρω άμεση κατάψυξη σε περιβάλλον κενού. Αυτή η επεξεργασία επιτρέπει την παραγωγή ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας, αποκαθιστώντας πλήρως τη γεύση και το άρωμα μετά την απόψυξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αποψυγμένα Foie Gras Lobes για να μαγειρέψετε ευαίσθητα μαρμάρινα τερίνα, εκλεπτυσμένα μενταγιόν ή αλμυρές μπριζόλες στο στυλ «Tournedos Rossini». Όποια συνταγή επιλέγετε, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα Rouge Duck Foie Gras Lobe, βαθμό Α.

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

40,3643,80
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος                                                        Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Σπαλομύτα Μόσχου γάλακτος Ολλανδίας

17,0031,50
Σπαλομύτα από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.
η igourmet επίσης προτείνει

Rosella Wild Hibiscus

17,0039,00
Βρώσιμα άνθη Ιβίσκου / Σαβδαρίφης, μέσα σε σιρόπι.Η εταιρεία Rosella Flowers, επιλέγει μόνο τις καλύτερες ποικιλίες Ιβίσκου Ερυθραίας (Hibiscus Sabdariffa) , που καλλιεργούνται στα καταπράσινα, τροπικά δάση της Μαλαισίας.Τοποθετήστε ένα άνθος ιβίσκου στο σε ένα ποτήρι σαμπάνιας καί γεμίστε το με σαμπάνια ή αφρώδης οίνο.

Pecorino con Peperoncino 1,3Kgr

42,70
Επιτραπέζιο σκληρό τυρί παραδοσιακής συνταγής με πλούσιο άρωμα και χαρακτηριστική αλμυρή, πικάντικη γεύση, με κόκκινες chili πιπεριές. Παράγεται αποκλειστικά από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.

Mini Τραγανά ρολά με Γαρίδες

29,95
Μία εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει ένα γρήγορο, εύκολο σνάκ με θαλασσινά.

Αμπελοβλάσταρα τουρσί της Μαριάννας BIO 212ml

6,30
Τα βιολογικά αμπελοβλάσταρα (ή αμπελοκορφές) Μαριάννας συλλέγονται στο τέλος Μαΐου και μαγειρεύονται με τη μοναδική συνταγή της Μαριάννας Καζάκη στο βιολογικό ξίδι της οικοτεχνίας. Συσκευάζονται μαζί με το ξίδι τους, ώστε να παραμένουν γευστικά και τραγανά μέχρι να τα απολαύσετε ως συνοδευτικό στη σαλάτα σας ή και σκέτα, ως μεζέ για το τσίπουρό σας.Συστατικά: Αμπελοβλάσταρα, Ξίδι, Αλάτι.Οδηγίες Φύλαξης: Πριν το άνοιγμα της συσκευασίας φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό σημείο, Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.

Pandorino Artigianale Limited Edition 80gr

7,95
Όλη η απαλότητα του τυπικού χριστουγεννιάτικου κέικ σε μια μικρή έκδοση. Μια μικρή στιγμή απόλαυσης και συστατικά κορυφαίας ποιότητας για ένα κέικ που έχει μια μοναδική γεύση, αγαπημένη από τους μεγάλους και ιδιαίτερα τα παιδιά. Το κλασσικό κέικ της παράδοσης της ζαχαροπλαστικής των Χριστουγέννων. Η αστεροειδής της εμφάνιση, το άρωμα βανίλιας και η απαλότητα της ζύμης την καθιστούν την πιο εκλεπτυσμένη χριστουγεννιάτικη λιχουδιά. Ένα προϊόν ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας που προέρχεται από τον αυστηρό σεβασμό του πολύτιμου χρόνου διόγκωσης της ζύμης. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη αρχοντική κομψότητα , ένα άγγιγμα της τελειότητας.

Τυροπιτάκια χειροποίητα κουρού με φέτα

7,50
Παραδοσιακή συνταγή τυρόπιτας κουρού με ολόκληρη φέτα.Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. 

Αλμυρή κολοκυθόπιτα της Μαριάννας

11,70
Παραδοσιακή συνταγή κολοκθόπιτας με χωριάτικο φύλλο απλωμένο στο χέρι, και  ολόκληρη φέτα Π.Ο.Π.Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.Συστατικά: αλεύρι σίτου* (33%), κολοκυθάκι (27%), τυρί φέτα ΠΟΠ (12%), μαργαρίνη μερικώς υδρογονωμένη (10%),κρεμμύδι φρέσκο (5%), κρεμμύδι ξερό(5%), γάλα, ηλιέλαιο, καρότο, αλάτι, άνηθο, βούτυρο, ελαιόλαδο, αυγά, πιπέρι.

Μουστάρδα με κόκκους 200gr

3,30
Η µουστάρδα ντιζόν του οίκου Beaufor είναι φυσικά κάτι αναπόφευκτα κλασικό για όλες τις κουζίνες και σε κάθε τραπέζι! Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε κόκκους µουστάρδας. Η µουστάρδα αυτή υπόσχεται µια δυνατή και γεµάτη γεύση. Χρησιµοποιείται ευρύτατα και υιοθετείται ιδιαίτερα σε διαφορετικές ζεστές χρήσεις. Η µουστάρδα πάντα παραγόταν µε το χέρι. Από το 1850 και µετά οι τεχνικές άλλαξαν. Με την έναρξη της βιοµηχανικής επανάστασης, εµφανίστηκε η µηχανική παραγωγή. Ένας παραγωγός έφτιαξε µια µηχανή που άλεθε, διαχώριζε και κοσκίνιζε ταυτόχρονα. Χάρη στο µύλο, ένας άνθρωπος µπορούσε να φτιάξει 50 κιλά µουστάρδα τη µέρα αντί για 16 ή 17 κιλά µε το χέρι. Από το εργαστήριο περάσαµε στο εργοστάσιο που οι µηχανές του ήταν ατµοκίνητες.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…