Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος
Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο sous vide
Πακέτο Σουβλάκι
Πακέτο BBQ 2
Πακέτο BBQ 1
Περιέχει:10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι Χειροποίητο
10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος Χειροποίητο
10 Τεμ Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο
10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο
2 Τεμ Λουκάνικο Πρόβειο Ελλ. Επεξεργασίας
20 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκιΔώρο 6 Τεμ Croissant κακάο φουντούκι με επικάλυψη σοκολάτας 90gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Croissant κρέμα σταφίδα 110gr (6 Τεμ)
Burrata 250gr
Το Burrata είναι ένα μαλακό, φρέσκο ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αυτό το τυρί θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με φρέσκια μοτσαρέλα — και αυτό συμβαίνει επειδή το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μαλακή μοτσαρέλα.Αλλά σπάστε το και θα εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας ένα μαλακό εσωτερικό από μικρά τυρόπηγμα και κρέμα. Στην πραγματικότητα, η ιταλική λέξη burro μεταφράζεται σε βούτυρο, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο πλούσιο και κρεμώδες είναι.Αυτό το παρακμιακό τυρί προέρχεται από τη νότια Ιταλία και χρονολογείται από τις αρχές του 1900 (τουλάχιστον τέσσερις αιώνες μετά την ανάπτυξη της μοτσαρέλας). Από τότε, η burrata είναι βασικό συστατικό σε ιταλικά πιάτα όπως πίτσα, ζυμαρικά και σαλάτες Caprese. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φάτε burrata από μόνη της με λίγο ελαιόλαδο και ιταλικό ψωμί.
Πάστα Ελιάς Καλαμών με λεμόνι και Κόλιανδρο 195gr
Τυροπιτάκια χειροποίητα κουρού με φέτα
Ντολμαδάκια BIO της Μαριάννας 200gr
Ετοιμα προς κατανάλωση.Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παρασκευάζονται και συσκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στο πιστοποιημένο με ISO2200:2005 εργαστήρι της Οικογένειας Καζάκη, στην νέα Γωνιά της Χαλκιδικής μόνο με τρυφερά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Πάντα με την κλασική πατροπαράδοτη συνταγή με ρύζι καρολίνα και μυρωδικά όπως φρέσκος δυόσμος, άνιθος, μαϊδανός κτλ. χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.
Ντολμαδάκια της Μαριάννας 200gr
Ετοιμα προς κατανάλωση.Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παρασκευάζονται και συσκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στο πιστοποιημένο με ISO2200:2005 εργαστήρι της Οικογένειας Καζάκη, στην νέα Γωνιά της Χαλκιδικής μόνο με τρυφερά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Πάντα με την κλασική πατροπαράδοτη συνταγή με ρύζι καρολίνα και μυρωδικά όπως φρέσκος δυόσμος, άνιθος, μαϊδανός κτλ. χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…