Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Σπαλομπριζόλα βουβαλίσια με κόκκαλο

7,858,98
  • Σιτεμένη Μπριζόλα Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Κοντοσούβλι Χοιρινό Μαριναρισμένο

12,2032,90
Μαριναρισμένο Χοιρινό Κοντοσούβλι περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα (3Kgr) ή σε καλαμάκι(1Kgr).

Μπιφτέκι Κοτόπουλο 150gr

21,60
Αφράτα και πεντανόστιμα Μπιφτέκια Κοτόπουλο (18 Τεμ).

Γύρος κοτόπουλο προψημένος

16,75
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος κοτόπουλο.Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο κοτόπουλο, πίτα με γύρο κοτόπουλο, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο κοτόπουλο, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός  για στημένο γύρο.– Σε φούρνο μικροκυμμάτων:Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά.– Σε φούρνο :Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.

Χοιρινά παιδάκια Προψημένα Ιταλίας

12,15
Σιδηρόδρομος χοιρινός προψημένος. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.
η igourmet επίσης προτείνει

Burrata 250gr

4,90
Το Burrata είναι ένα μαλακό, φρέσκο ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αυτό το τυρί θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με φρέσκια μοτσαρέλα — και αυτό συμβαίνει επειδή το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μαλακή μοτσαρέλα.Αλλά σπάστε το και θα εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας ένα μαλακό εσωτερικό από μικρά τυρόπηγμα και κρέμα. Στην πραγματικότητα, η ιταλική λέξη burro μεταφράζεται σε βούτυρο, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο πλούσιο και κρεμώδες είναι.Αυτό το παρακμιακό τυρί προέρχεται από τη νότια Ιταλία και χρονολογείται από τις αρχές του 1900 (τουλάχιστον τέσσερις αιώνες μετά την ανάπτυξη της μοτσαρέλας). Από τότε, η burrata είναι βασικό συστατικό σε ιταλικά πιάτα όπως πίτσα, ζυμαρικά και σαλάτες Caprese. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φάτε burrata από μόνη της με λίγο ελαιόλαδο και ιταλικό ψωμί.

Σπαλομύτα Μόσχου γάλακτος Ολλανδίας

17,0031,50
Σπαλομύτα από μοσχαράκι Γάλακτος Ολλανδίας.

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

29,9058,50
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!Διατίθεται κατεψυγένο.Τρόπος μαγειρέματος                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Ρύζι Κίτρινο Parboiled Θεσσαλονίκης 500gr

1,60
Ρύζι κίτρινο προβρασμένο. Δε λασπώνει. Χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά βράσιμο. Προέρχεται από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και είναι άριστο ποιοτικά.Θρεπτική αξία ανα 100gr :
Ενέργεια350 kcal
Λιπαρά0,5 gr
Υδατάνθρακες80,2 gr
Φυτικές Ινες0,38 gr
Πρωτεΐνες6,8 gr

Rosti Salmon

14,65
Τραγανές μπάλες πατάτας, γεμιστές με λαχταριστό τυρί κρέμα και καπνιστό σολομό αποτελούν το ιδανικό finger food για κάθε περίσταση.

Πέρλες Βαλσάμικο Ξύδι 55gr

6,15
Τα φρέσκα μαργαριτάρια από ​​ξύδι βαλσάμικο της Modena είναι σφαίρες με απαλή και λεπτή υφή, που πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο με την έντονη γεύση τους. Το ξίδι Modena που χρησιμοποιούμε προέρχεται από μια ιταλική εταιρεία αιώνων που υπάρχει εδώ και αρκετές γενιές. Αυτό το ξίδι ανώτερης ποιότητας παρασκευάζεται από το γλεύκος σταφυλιών και όχι απλώς από το κρασί, και η περίοδος ωρίμανσής του είναι μεγαλύτερη από τον μέσο όρο, δεδομένου ότι είναι τουλάχιστον 12 χρόνια. Τα μαργαριτάρια από βαλσάμικο ξύδι της Modena Fresh Pearls είναι το ιδανικό ντύσιμο για σαλάτες, κυνήγι ή σνακ.

Συκώτι Χήνας σε φέτες (Goose Foie Gras) 2 x 40gr Γαλλίας

20,30
Συκώτι πάπιας κομμένο σε φέτες σε συσκευασία δώρου.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…