full screen background image
Loading...

Τρόποι και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες θα εκτελούνται μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την πληρωμή τους. Σάββατα, Κυριακές και αργίες δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες.

Για την αποστολή των παραγγελιών συνεργαζόμαστε εταιρείες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

 

Ημέρες παράδοσης

Ημέρες παράδοσης έχουμε ορίσει από Τρίτη έως και Παρασκευή. Δεν παραδίδουμε τις Δευτέρες, σε αργίες και σε εθνικές εορτές. Παράδοση Σαββάτου μπορεί να γίνει μόνο σε περιοχές της περιφέρεις Αθηνών-Πειραιώς και εφόσον ζητηθεί συμπληρώνοντας το πεδίο ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ στο 4ο βήμα (Έλεγχος και αποστολή παραγγελίας) της Ολοκλήρωσης παραγγελίας.

 

Που γίνονται οι παραδόσεις

Παραδίδουμε οπουδήποτε στην χερσαία και την νησιωτική Ελλάδα. Σε απομακρυσμένες (δυσπρόσιτες) περιοχές που δεν περιλαμβάνονται στο δίκτυο της ταχυμεταφοράς  - υπάρχει ξεχωριστό τιμολόγιο χρέωσης.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή από τις 10:00 π.μ. έως 17:30 μ.μ. την ημέρα που επιλέγετε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να σας δώσουμε μια εκτίμηση του χρόνου παράδοσης, συνεπώς εάν είναι πιθανό να μην βρίσκεστε στο τόπο παράδοσης, θα πρέπει να αφήσετε συγκεκριμένες οδηγίες για την τοποθέτηση της παραγγελίας. Επίσης δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε αιτήματα για ένα συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης και δεν υπάρχει δυνατότητα να σας καλέσουμε για να σας ενημερώσουμε για την παράδοση. Για αποστολές με εντολή πρωινής παράδοσης ή χρονικής δέσμευσης ώρας, υπάρχει προσαύξηση 4 ευρώ.

Για παραδόσεις με ταχυμεταφορά, θα λαμβάνετε email με το voucher no και θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε την πορεία της παραγγελία σας.

Μπορούμε να σας παραδώσουμε σε διαφορετική διεύθυνση την παραγγελία σας, αρκεί να δημιουργήσετε δεύτερο προφίλ ξεκινώντας από το αντίστοιχο link στη τελική φόρμα παραγγελίας του λογαριασμού που ήδη έχετε - όχι νέα εγγραφή χρήστη. Μπορούμε να παραδώσουμε στην εργασία σας ή στο εξοχικό σπίτι των διακοπών σας ή να παραλάβει κάποιος άλλος δώρο από εσάς. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά στοιχεία για την παράδοση της παραγγελίας σας. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για τις παραγγελίες που δεν μπορούν να παραδοθούν εξαιτίας λανθασμένων στοιχείων διεύθυνσης που συμπληρώνετε στην παραγγελία σας.

 

Συντήρηση των τροφίμων σε κατεψυγμένη μορφή και σε άριστη κατάσταση, ακόμα και τις ζεστές μέρες;

Η παραγγελία σας είναι συσκευασμένη με το ειδικό σύστημα συσκευασίας, όπως περιγράφεται παρακάτω και τα προϊόντα διατηρούνται σε κατάψυξη με την κατάλληλη ποσότητα ξηρού πάγου (στερεό διοξειδίου του άνθρακα). Το προϊόν θα παραμείνει εντελώς παγωμένο για έως και 36 ώρες μετά την έξοδο από την αποθήκη μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι είναι σκόπιμο να τοποθετήσετε το προϊόν σε έναν καταψύκτη όσο το δυνατόν συντομότερα μετά την παραλαβή. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για παραγγελίες που δεν έχουν αντιμετωπιστεί σωστά αφού έχουν παραδοθεί. Τις ζεστές ημέρες, ενισχύουμε το πακέτο της παραγγελίας σας με επιπλέον ξηρό πάγο για να βεβαιωθούμε ότι εξακολουθεί να φθάνει σε σας σε άριστη κατάσταση.

 

Περιγραφή και κόστος συσκευασίας κατεψυγμένων & νωπών προϊόντων.

Τα έξοδα συσκευασίας για τα ευπαθή προϊόντα (κατάψυξης ή συντήρησης), ανέρχονται από 5,80 έως 12,00 ευρώ για κάθε συσκευασία (1,5 έως 3 Kgr) και αφορούν παραδώσεις εκτός περιφέρειας Αθηνών Πειραιώς.

Αυτή η χρέωση εφαρμόζεται για τη μερική κάλυψη του κόστους παράδοσης για την παραγγελία σας - τα έξοδα αυτά περιλαμβάνουν:

 • Ειδικά σχεδιασμένο κουτί από φελιζόλ, που λειτουργεί ως ψυγείο. Αυτό μονώνει και διατηρεί τη θερμοκρασία της παραγγελίας σας, ενώ ταξιδεύει σε σας.
 • Ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό κουτί από χαρτόνι, για να κρατήσει το προϊόν σας ασφαλές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. 
 • Ατομικές σακούλες (vacuum) για κάθε μερίδα από το προϊόν σε κενό αέρος, έτσι ώστε να είναι εύκολο για σας να πάρετε ατομικά πιάτα από τον καταψύκτη.
 • 2 - 3 κιλά ξηρό πάγο (στερεό διοξειδίου του άνθρακα), ο οποίος διατηρεί τη θερμοκρασία των-80οC και κρατάει το προϊόν σας εντελώς κατεψυγμένο κατά τη μεταφορά του.

Ειδικά σχεδιασμένο κουτί από χαρτόνι

Κουτί από φελιζόλ - ψυγείο

Συσκευασία με ξηρό πάγο

 

Κόστος μεταφορικών

Γιά την περιφέρεια Αθηνών - Πειραιώς : 

 • H παράδοση γίνεται με δικά μας φορτηγά ψυγεία. Δεν χρεώνεστε έξοδα μεταφοράς και συσκευασίας. 

Για το υπόλοιπο Αττικής :

 • για προϊόντα βάρους έως 2 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 21,53 €
 • για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση αυξάνεται κατά 1,30 €.

Για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα :

 • για προϊόντα βάρους έως 2 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 22,76 €
 • για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση αυξάνεται κατά 1,50 €.

Για παραδόσεις στη νησιωτική Ελλάδα : 

 • για προϊόντα βάρους έως 2 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 22,76 €
 • για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση αυξάνεται κατά 1,50 €.

Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές : 

 • για προϊόντα βάρους έως 2 κιλά το κόστος ανέρχεται σε 26,45 €
 • για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση αυξάνεται κατά 3,50 €.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας.

Στίς τιμές περιλαμβάνεται το Φ.Π.Α. 

τι είναι η igourmet

Η igourmet.gr παρέχει κατ’οίκον διανομή για όλα της τα κρέατα, τα φρέσκα ζυμαρικά, τα finger food και τα προϊόντα delicatessen για να μπορεί ο καθένας από εσάς που νιώθει ένας μικρός σεφ, να δημιουργήσει πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας!

επικοινωνία συχνές ερωτήσεις

μεταφορά & υγιεινή

Όλα τα προϊόντα ψυγείου & κατάψυξης αποστέλλονται σε ειδική συσκευασία (μικρό ψυγείο από φελιζόλ με ξηρό πάγο) διατηρώντας τα σε σταθερή θερμοκρασία. Τα κρέατα είναι συσκευασμένα σε κενό αέρος (vacum), επιμηκύνοντας σημαντικά τη διάρκεια της ζωής του και επιτρέποντας να αυξάνεται εξίσου η διάρκεια της ωρίμανσης τους. διαβάστε περισσότερα

ευκολία στην πληρωμή

Πληρώστε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με αντικαταβολή ή με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος της Viva Payments.

Το igourmet.gr δεν κρατάει στοιχεία πιστωτικής κάρτας αφού η διαδικασία της χρέωσης πραγματοποιείται στο site της υπηρεσίας. αναλυτικά

συνδεθείτε μαζί μας

στο Facebook
στο Google+
στο YouTube
στο Twitter