full screen background image
Loading...

Συχνές ερωτήσεις

1. Τι ιδιαίτερο θα βρω σε αυτό E-SHOP;
Σε εμάς θα βρείτε κρέατα Αμερικής υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς ορμόνες, με πολύ μαλακή υφή και ξεχωριστή γεύση, τα οποία είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια. Τα κρέατα αυτά, μέχρι πρότινος, μπορούσατε να τα απολαμβάνετε μόνο σε ακριβές εξόδους, σε όλα τα επώνυμα εστιατόρια που σερβίρουν κρέας. Τώρα σας προσφέρουμε την δυνατότητα να τα απολαμβάνετε με τους φίλου σας, στο σπίτι σας, κάνοντας αξέχαστα BBQ, όσο συχνά θέλετε, με ασύγκριτα πιο χαμηλό κόστος. Η πολυτέλεια του ακριβού κρέατος γίνεται προσιτή για όλους.

2. Πως εξασφαλίζετε τόσο ανταγωνιστικές τιμές στα προϊόντα σας ;
Τα προϊόντα μας στην πλειοψηφία τους είναι εισαγωγής μας και λόγω της ποσότητας που εμπορευόμαστε στην χονδρική πώληση, έχουμε την δυνατότητα να διατηρούμε χαμηλές τις τιμές μας.

3. Σε τι συσκευασία θα παραλαμβάνω τα προϊόντα που ομολογουμένως είναι ευπαθή;
Όλα τα κρέατα είναι συσκευασμένα σε κενό αέρος (vacuum). Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι διασφαλίζεται κατά το μέγιστο τρόπο η απομόνωση του προϊόντος από μικροοργανισμούς που μπορούν να μολύνουν το κρέας και δίνει στο προϊόν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα μεριδοποιημένα κρέατα είναι συσκευασμένα σε ατομική συσκευασία έτσι ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε όσες μερίδες χρειάζεστε κάθε φορά. Τα κατεψυγμένα και τα προϊόντα συντήρησης, μεταφέρονται μέσα σε μικρό ψυγείο φελιζόλ στο οποίο τοποθετείται ξηρός πάγος που τα διατηρεί σε άριστη κατάσταση έως την παράδοσή τους. Διαβάστε περισσότερα για τη συσκευσία αποστολής των προϊόντων.

4. Πρέπει να γνωρίζω κάτι ιδιαίτερο για την συμπεριφορά του κρέατος μετά το άνοιγμα της συσκευασίας;
Τα φρέσκα προϊόντα όταν ανοιχτεί η συσκευασία vacuum, θα πρέπει να καταναλωθούν εντός 3 ημερών. Πρέπει να αφαιρεθεί με ένα στεγνό πανί ή με χαρτί κουζίνας όλο το αίμα από το κρέας, ταμποναριστά (πιέζοντας το ελαφρά), και να μείνει στο ψυγείο ανοιχτό για μία ώρα τουλάχιστον. Το κρέας θα οξυγονωθεί και θα αποκτήσει την φυσιολογική του οσμή και το φυσιολογικό του χρώμα. Μετά είναι έτοιμο για μαρινάρισμα ή άμεσο ψήσιμο. Το προϊόν που δεν θα καταναλωθεί άμεσα μπορείτε να το μεριδοποιήσετε και να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη.

5. Πως θα αποψύξω το κατεψυγμένο κρέας;
Τα κατεψυγμένα κρέατα καλό θα είναι να αποψύχονται όσο το δυνατόν πιο ομαλά και αυτό συμβαίνει αφήνοντας το στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα. Ποτέ μην τα βάλετε για απόψυξη στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ζεστό νερό όσο κι αν βιάζεστε διότι το κρέας σοκάρεται και αυτό επηρεάζει την ποιότητα και την γεύση του.

6. Επιθυμώ να αγοράσω τις μεγάλες συσκευασίες οι οποίες είναι πιο οικονομικές, όμως μπορεί να μην προλάβω να τις καταναλώσω. Τι πρέπει να κάνω;
Το φρέσκο κρέας όταν ανοιχτεί η συσκευασία του, πρέπει να καταναλωθεί εντός 3 ημερών. Μπορείτε αν θέλετε να το κόψετε σε μερίδες και να το καταψύξετε, αφού πρώτα το τυλίξετε σχολαστικά σε μεμβράνη 3ων στρώσεων ώστε να αποφύγετε το «κάψιμο» από την ψύξη.

7. Θεωρώ ότι τα κατεψυγμένα προϊόντα υστερούν σε σχέση με τα φρέσκα.
Τα κατεψυγμένα προϊόντα που λαμβάνετε από εμάς είναι φρεσκοκατεψυγμένα με τους ενδεδειγμένους τρόπους που ορίζουν οι υγειονομικές αρχές, με αποτέλεσμα να μην υποστούν την παραμικρή αλλοίωση. Αντιθέτως επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή σταθερότητα στην ποιότητα, αφού δεν επηρεάζονται από καμιά μεταβολή θερμοκρασίας.

8. Επιστροφές γίνονται δεκτές ;
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές, παρά μόνο εάν η συσκευασία κατά την παράδοση είναι κατεστραμμένη.

9. Πότε θα παραλάβω τα εμπορεύματα που παρήγγειλα;
Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται με εταιρίες courier που συνεργαζόμαστε εντός 2 ημερών από την επιβεβαίωση πληρωμής τους.

10.  Όταν έλαβα την παραγγελία μου το πακέτο πάγου ήταν άδειο, είναι φυσιολογικό αυτό;
Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο ξηρός πάγος «εργάζεται» κατά τη μεταφορά να κρατήσει κατεψυγμένα τα τρόφιμά σας με «εξάχνωση»  (επιστημονική λέξη για την αλλαγή του πάγου σε αέριο). Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά θα αδειάσει, αλλά η θερμοκρασία θα παραμείνει πολύ κάτω από το μηδέν μέχρι την στιγμή της παράδοσης.

11. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα που παρέλαβα το ίδιο βράδυ;
Τα «FINGER FOOD» μπορούν να μαγειρευτούν κατ 'ευθείαν από την κατάψυξη.Τα κατεψυγμένα κρέατα καλό θα είναι να αποψύχονται όσο το δυνατόν πιο ομαλά και αυτό συμβαίνει αφήνοντας το στο ψυγείο από την προηγούμενη μέρα. Ποτέ μην τα βάλετε για απόψυξη στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ζεστό νερό όσο κι αν βιάζεστε διότι το κρέας σοκάρεται και αυτό επηρεάζει την ποιότητα και την γεύση του.

12. Ποιο είναι το ελάχιστο κόστος παραγγελίας;
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι τα 50ευρώ.

τι είναι η igourmet

Η igourmet.gr παρέχει κατ’οίκον διανομή για όλα της τα κρέατα, τα φρέσκα ζυμαρικά, τα finger food και τα προϊόντα delicatessen για να μπορεί ο καθένας από εσάς που νιώθει ένας μικρός σεφ, να δημιουργήσει πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας!

επικοινωνία συχνές ερωτήσεις

μεταφορά & υγιεινή

Όλα τα προϊόντα ψυγείου & κατάψυξης αποστέλλονται σε ειδική συσκευασία (μικρό ψυγείο από φελιζόλ με ξηρό πάγο) διατηρώντας τα σε σταθερή θερμοκρασία. Τα κρέατα είναι συσκευασμένα σε κενό αέρος (vacum), επιμηκύνοντας σημαντικά τη διάρκεια της ζωής του και επιτρέποντας να αυξάνεται εξίσου η διάρκεια της ωρίμανσης τους. διαβάστε περισσότερα

ευκολία στην πληρωμή

Πληρώστε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με αντικαταβολή ή με την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος της Viva Payments.

Το igourmet.gr δεν κρατάει στοιχεία πιστωτικής κάρτας αφού η διαδικασία της χρέωσης πραγματοποιείται στο site της υπηρεσίας. αναλυτικά

συνδεθείτε μαζί μας

στο Facebook
στο Google+
στο YouTube
στο Twitter