Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Ribeye Black Angus Αμερικής
Μία από τις πιο περιζήτητες κοπές μοσχαρίσιου κρέατος.
Πρόκειται για την καρδιά της σπαλομπριζόλας άνευ οστών σε ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος Black Angus.
Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία και τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του.Τρόπος μαγειρέματος Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Καλαμάκια Φυσικό Bamboo 215 “ecostiawz”
Καλαμάκια από φυσικό ξύλο bamboo υψηλής ποιότητας, που συλλέγεται από τα αειφόρα δάση των Panda στην Κίνα. Είναι 100% οικολογικά, βιοδιασπώμενα, ΒPA free, χωρίς πρόσθετες ουσίες και χημικά, κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα και επαναχρησιμοποιούμενα.Η φυσική τους σύσταση σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, εγγυάται μία παρουσίαση που θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο.Τα καλαμάκια από bamboo καθαρίζονται σε πλυντήριο, αλλά με αυτόν τον τρόπο μειώνεται πιο γρήγορα ο χρόνος ζωής τους. Είναι προτιμότερο να πλένονται στο χέρι με το ειδικό βουρτσάκι που θα βρείτε στη συσκευασία τους.
Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!Διατίθεται κατεψυγένο.Τρόπος μαγειρέματος Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο
Ρύζι Κίτρινο Parboiled Θεσσαλονίκης 500gr
Mozzarella 125 gr
Καλαμάκια Γυάλινα 215 x 6mm
Ίσια καλαμάκια, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, διάφανο, βοροπυριτικό γυαλί. Είναι επαναχρησιμοποιούμενα, ΒPA free, χωρίς πρόσθετες ουσίες και χημικά, κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα. Το βοροπυριτικό γυαλί είναι ένας από τους πιο δυνατούς τύπους γυαλιού και γι’ αυτό τα γυάλινα EcoStrawz καλαμάκια εγγυώνται εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, μεγάλη αντοχή.Τα γυάλινα καλαμάκια καθαρίζονται σε πλυντήριο ή στο χέρι με το ειδικό βουρτσάκι που θα βρείτε στη συσκευασία τους.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…