Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Κεμπάπ Πολίτικο

6,90
Κεμπάπ ΠολίτικοΠαραδοσιακή Συνταγή

Μπιφτέκι Κοτόπουλο 150gr

21,60
Αφράτα και πεντανόστιμα Μπιφτέκια Κοτόπουλο (18 Τεμ).

Πακέτο Burger

40,00
Περιέχει:12 Τεμ Μπιφτέκι Μοσχαρίσιο για burger  150gr 12 Τεμ Μπιφτέκι κοτόπουλο 150gr 12 Τεμ Ψωμάκι Brioche για Burger 85grΔώρο 6 Τεμ Sweet Muffins Καραμέλα

Μπριζόλα με φιλέτο (T-Bone) Black Angus Αμερικής

29,9058,50
Η μπριζόλα T-Bone παίρνει το όνομα της από το σχήμα «Τ» των κοκάλων που την απαρτίζουν  Αυτές οι δύο μπριζόλες σε μία θα ικανοποιήσουν την όρεξή κάθε εραστή της μπριζόλας, με το φιλέτο από τη μία πλευρά και την ζουμερή μπριζόλα στην άλλη. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι!Διατίθεται κατεψυγένο.Τρόπος μαγειρέματος                                         Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Λουκάνικα Μίνι με πάπρικα Chorizo Picante 300gr Navara

5,95
Στη μέση ενός πανέμορφου φυσικού τοπίου κορυφών και ποταμών βρίσκουμε το Arbizu (Navara), όπου δημιουργούμε το υπέροχο φρέσκο ​λουκάνικο Chorizo ​​Olmeda Orígenes. Τα μίνι λουκάνικα "Chorizo" είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα κρέατα, ψιλοκομμένα, ζυμωμένα και καρυκευμένα με πάπρικα, αλάτι και αρωματικά βότανα. Μόλις διαμορφωθούν σε λουκάνικα, αερίζονται για τρεις μέρες στις εγκαταστάσεις ξήρανσης, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια ενσωμάτωση του προϊόντος. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Υπέροχο κόκκινο χρώμα, ομοιογενές, ομαλό και συμπαγές. Στον ουρανίσκο έχει μια πολύ ευχάριστη υφή με έντονη γεύση και πικάντικη φινέτσαΤρόπος μαγειρέματος : τηγανητό, ψητό, φούρνο, στιφάδο κλπ.

                           

Κάρβουνο        Τηγάνι           Φούρνο

Tex-mex Chicken Goujon

35,70
Τρυφερά φιλετάκια από στήθος κοτόπουλου παναρισμένα σε τραγανή γαλέτα με νιφάδες καλαμποκιού και εκχυλίσματα μπαχαρικών του αμερικάνικου νότου, δίνουν την αίσθηση της περιπέτειας.
η igourmet επίσης προτείνει

Τυρόπιτα της Μαριάννας

11,70
Παραδοσιακή συνταγή τυρόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι και ολόκληρη φέτα.Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. 

Burrata 250gr

4,90
Το Burrata είναι ένα μαλακό, φρέσκο ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αυτό το τυρί θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με φρέσκια μοτσαρέλα — και αυτό συμβαίνει επειδή το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μαλακή μοτσαρέλα.Αλλά σπάστε το και θα εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας ένα μαλακό εσωτερικό από μικρά τυρόπηγμα και κρέμα. Στην πραγματικότητα, η ιταλική λέξη burro μεταφράζεται σε βούτυρο, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο πλούσιο και κρεμώδες είναι.Αυτό το παρακμιακό τυρί προέρχεται από τη νότια Ιταλία και χρονολογείται από τις αρχές του 1900 (τουλάχιστον τέσσερις αιώνες μετά την ανάπτυξη της μοτσαρέλας). Από τότε, η burrata είναι βασικό συστατικό σε ιταλικά πιάτα όπως πίτσα, ζυμαρικά και σαλάτες Caprese. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φάτε burrata από μόνη της με λίγο ελαιόλαδο και ιταλικό ψωμί.

Vegetable Potato Snak

12,95
Μικρές μπάλες πατάτας γεμιστές με τυρί κρέμα και σχοινόπρασο, προψημένες σε ηλιέλαιο.

Blue Cheese Δανίας 100gr

2,45
Μπλέ Τυρί Δανίας 50% λιπαρά, 100gr.Ενέργεια:                                            144kj / 346 kcal Λιπαρά:                                                                  30 γρ Εκ των οποίων κορεσμένα:                                19 γρ Υδατάνθρακες:                                                    0,7 γρ Εκ των οποίων σάκχαρα:                                     0 γρ Πρωτεΐνες:                                                            20 γρ Αλάτι (NaCI):                                                      3,5 γρ

Πλοκάμι Χταπόδι Μεγάλο

8,5817,91
Πλοκάμια από μεγάλο χταπόδι παραγουλιασμένα, κατεψυγμένα.Ενδείκνυται για συνταγές στη σχάρα, στο φούρνο και στην κατσαρόλα. Aποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου, βιταμίνης Β12 και σιδήρου.

MALDON ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΟΣ 250g/ MALDON SEA SALT FLACES

7,00
Από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες στην αγορά, η Maldon Crystal Salt Company, συσκευάζει νιφάδες αλατιού από τη θάλασσα περιοχή του Maldon, στο Έσσεξ της Αγγλίας με εντελώς φυσικό τρόπο και χωρίς τεχνητά πρόσθετα. Μαλακοί λευκοί κρύσταλλοι αλατιού με ξεχωριστή γεύση και υφή, που αφήνουν καθαρότητα και φρεσκάδα στον ουρανίσκο, αναδεικνύοντας την τροφή που συνοδεύει.

Parmigiano Reggiano 24M

7,20
Το Parmigiano Reggiano παρασκευάζεται από μη παστεριωμένο αγελαδινό γάλα. Το πλήρες γάλα του πρωινού αρμέγματος αναμειγνύεται με το φυσικά αποβουτυρωμένο γάλα (το οποίο παρασκευάζεται κρατώντας το γάλα σε μεγάλες ρηχές δεξαμενές για να διαχωρίζεται η κρέμα) του αρμέγματος του προηγούμενου απογεύματος, με αποτέλεσμα ένα μέρος αποβουτυρωμένο μείγμα. Αυτό το μείγμα αντλείται σε δοχεία με επένδυση χαλκού, τα οποία θερμαίνονται ομοιόμορφα και συνεισφέρουν ιόντα χαλκού στο μείγμα.Το Parmigiano Reggiano συνήθως τρίβεται πάνω από πιάτα ζυμαρικών, ανακατεύεται σε σούπες και ριζότο και τρώγεται μόνο του. Συχνά ξυρίζεται ή τρίβεται πάνω από άλλα πιάτα όπως σαλάτες.Μισός τροχός τυρί Parmigiano Reggiano σερβίρεται σε ένα τραπέζι. Μισός τροχός τυριού Parmigiano Reggiano σκαλισμένο με μαχαίρι παρμεζάνας και κοινόχρηστο πιρούνι Τα κομμάτια και τα κομμάτια από τα πιο σκληρά μέρη της κρούστας (ονομάζονται επίσης φλοιοί) μερικές φορές σιγοβράζονται σε σούπες, ζωμούς και σάλτσες για να προσθέσουν γεύση. Μπορούν επίσης να ψηθούν και να καταναλωθούν ως σνακ αν δεν έχουν κερί πάνω τους. Μπορούν επίσης να εγχυθούν σε ελαιόλαδο ή να χρησιμοποιηθούν σε καλάθι ατμού ενώ μαγειρεύετε στον ατμό λαχανικά

Μπούτι κοτόπουλο (κοπανάκι)

1,20
Ψήνεται πασπαλισμένο με αρωματικά ή μαριναρισμένο, στον φούρνο ή στην σχάρα.

Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής

49,4055,30
Ένα από τα καλύτερα κομμάτια του πάνω μέρους του μηρού. Περισσότερο γνωστό στη Βραζιλιάνικη κουζίνα, το κομμάτι αυτό είναι κατάλληλο για ψήσιμο στη σούβλα στην σχάρα αλλά και στην κατσαρόλα.Τρόπος μαγειρέματος                                                            Ψητό            Κατσαρόλα           Τηγάνι            Έμμεσο ψήσιμο στα κάρβουνα
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…