Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Κρέας βουβαλιού χωρίς κόκαλο

18,4619,37
  • Κρέας για κοκκινιστό στην κατσαρόλα και ψητο στο φούρνο Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.

Συκώτι πάπιας σε φέτες 40gr (Foie Gras Escalop) Γαλλίας 1Kgr

99,00
Συκώτι πάπιας ROUGIE ειδικά επεξεργασμένο για να μειωθεί το εργατικό κόστος και ιδανικό για παρασκευή σωτέ φουα γκρα αφού είναι κομμένο σε φέτες ισόπαχες περίπου 40γρ. Έχουν αφαιρεθεί οι φλέβες και οι μεμβράνες. Δίχως φύρα 100% απόδοση με 3% φύρα από την διαχείρηση του. Οικονομία και αποτελεσματικότητα.

Κοτομπουκιές παναρισμένες

7,50
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Κοτόπουλο ρολό γεμιστό

12,6514,50
Ολόκληρο το κοτόπουλο ρολό γεμιστό με τυρί, μπέικον και πιπεριά.
  • Νοστιμότατο στον φούρνο ή στην γάστρα με πατάτες

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.
η igourmet επίσης προτείνει

Croissant κρέμα σταφίδα 110gr (6 Τεμ)

5,30
Οδηγίες Χρήσης: Απόψυξη των Croissant 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175οC για περιπου 18 λεπτά.

Potato Croquettes (με γέμιση cranberry)

12,20
Κροκέτες πατάτας με γέμιση cranberry! Η μοναδική τους γεύση σε συνδυασμό με τη φρουτώδη γέμιση cranberry μετατρέπει τις μικρές πατατοκροκέτες στο απόλυτο highlight κάθε μενού.

Καπνιστός Σολωμός 150gr

21,50
Καρδιά φιλέτου από Ιρλανδέζικο φρεσκοαλευμένο σολομό της περιοχής του KERRY. Καπνίζεται με ξύλα βελανιδιάς και αλάτίζεται με ατόφιο θαλασσινό αλάτι. Η Kenmare Select ξεκίνησε με μία επιθυμία: να δημιουργήσει ένα καπνιστό σολομό που θα άξιζε να εκτιμήσει τους γαστρονόμους σε όλο τον κόσμο». Λιάμ Κουίνλαν, Ιδιοκτήτης Το Kenmare Select ξεκίνησε από τον βραβευμένο σεφ Rémy Benoit το 1991. Ο Rémy γεννήθηκε στη Γαλλία και εργάστηκε στη βιομηχανία για 40 χρόνια και προσχώρησε στο Hilton International Hotels αφού ολοκλήρωσε το BA στη διαχείριση ξενοδοχείων από το Glion της Ελβετίας. Η επιθυμία του Rémy για μια πιο πρακτική προσέγγιση στην γαστρονομία, οδήγησε στην ίδρυση του Rémy's House το 1982. Με έδρα το Kenmare (Ιρλανδία), το εστιατόριο αυτό ήταν μια άμεση επιτυχία με καταχωρίσεις στους οδηγούς Michelin, Egon Ronay και Good Food Guide. Εκεί ανέπτυξε αυτό που θα γινόταν η γεύση υπογραφής του Kenmare Select Smoked Salmon

Μπούτι κοτόπουλο (κοπανάκι)

1,20
Ψήνεται πασπαλισμένο με αρωματικά ή μαριναρισμένο, στον φούρνο ή στην σχάρα.

Mascarpone

3,0021,85

Γαρίδα No2 Αργεντινής 2 Kgr

30,95
Γαρίδες Αργεντινής κατεψυγμένες Νο 2. 

Γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μαριάννας

11,70
Παραδοσιακή συνταγή κολοκθόπιτας με φύλλο απλωμένο στο χέρι, και γλυκιά, κίτρινη κολοκύθα.Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. 
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…