Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Φιλέτο στήθος κοτόπουλο 1Kgr

7,90
Φιλέτο απο στήθος κοτόπουλου Εγχώριο χωρίς δέρμα.

Tomahawk Black Angus Αυστραλίας

69,9093,90
Το όνειρο κάθε ψήστη. Σπαλομπριζόλα Γαλλικής κοπής από μοσχάρι Angus. Εχει πάρει το όνομά της από το χαρακτηριστικό μακρύ κόκαλο το οποίο θυμίζει το τσεκούρι "tomahawk" Υπέροχη Μπριζόλα, χυμώδες, πλούσια σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινούΤρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Κοντοσούβλι Κοτόπουλο Μαριναρισμένο

12,0032,00
Μαριναρισμένο Κοντοσούβλι Κοτόπουλο περασμένο σε κύλινδρο για Σούβλα (3Kgr) ή σε καλαμάκι (1Kgr).

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

11,00
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.

Συκώτι πάπιας σε φέτες 40gr (Foie Gras Escalop) Γαλλίας 1Kgr

99,00
Συκώτι πάπιας ROUGIE ειδικά επεξεργασμένο για να μειωθεί το εργατικό κόστος και ιδανικό για παρασκευή σωτέ φουα γκρα αφού είναι κομμένο σε φέτες ισόπαχες περίπου 40γρ. Έχουν αφαιρεθεί οι φλέβες και οι μεμβράνες. Δίχως φύρα 100% απόδοση με 3% φύρα από την διαχείρηση του. Οικονομία και αποτελεσματικότητα.

Λουκάνικα Ιβηρικά Φρέσκα για Ψητά Olmeda 320gr

5,90
Είναι ένα πραγματικό παράδειγμα συγχώνευσης του λαμπρού λατινοαμερικανικού πολιτισμού. Κατασκευάστηκε στο Arbizu (Navarra) με το πιο ευγενές κρέας του χοίρου, το οποίο μετά τη σάλτσα ζυμώνεται με άσπρο και μαύρο πιπέρι, αλάτι, σκόρδο και φυσικά μπαχαρικά και στη συνέχεια αφήνεται στον αέρα για 4 ή 5 ημέρες. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Σημείωση γευσιγνωσίας : Καφέ-ροζ χρώμα, είναι ομοιογενείς, ομαλές και συμπαγείς. Με κυλινδρικό σχήμα, είναι δεμένα. Στη μύτη, επισημαίνει εξαιρετικά αρώματα σε πιπέρι και βότανα της χώρας. Στο στόμα, έχει μια σταθερή και πολύ ευχάριστη υφή με έντονη γεύση πιπεριού και άγριων βοτάνων.Τρόπος μαγειρέματος : τηγανητό, ψητό, φούρνο, στιφάδο κλπ.

                           

Κάρβουνο        Τηγάνι           Φούρνο

Χοιρινό Κότσι Προψημένο Ιταλίας

9,80
Κότσι χοιρινό προψημένο. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.
η igourmet επίσης προτείνει

Πανετόνε με λευκή σοκολάτα Limited Edition 1Kgr

39,50
Πανετόνε με γέμιση Λευκή Σοκολάτα. Η ζύμη είναι εμπλουτισμένη με νόστιμες σταγόνες λευκής σοκολάτας και καλυμμένο με γλάσο και μπούκλες λευκής σοκολάτας. Το ειδικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός Panettone υψηλής ποιότητας είναι το πολύτιμο Pasta Madre, ένα μαλακό και φυσικό sourdough που παράγεται από το νερό και το αλάτι, που αναμειγνύεται με νερό, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Αυτή η ζύμη ζυμώνεται πρώτα για τουλάχιστον δύο ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται και ζυμώνεται με τις ίδιες μεθόδους για άλλες δύο φορές, μέχρι να είναι έτοιμη για το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή και αρωματική Panettone που δοξάζει τις αισθήσεις της οσμής και της γεύσης. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη κομψότητα και φινέτσα, ένα άγγιγμα της τελειότητα

Rosti Cheese Snak (γεμιστά με τυρί και μπέικον)

14,65
Κροκέτες πατάτας με γέμιση cranberry! Η μοναδική τους γεύση σε συνδυασμό με τη φρουτώδη γέμιση cranberry μετατρέπει τις μικρές πατατοκροκέτες στο απόλυτο highlight κάθε μενού.

Ρύζι Καρολίνα Θεσσαλονίκης 500gr

1,80
Ιδανικό ρύζι για γεμιστά.Υψηλή ποιότητά με την αναμφισβήτητη διατροφική αξία.Πλούσιο σε K, Mg, Pb, Fe και βιταμίνες Β και Ε.Θρεπτική αξία ανα 100gr :
Ενέργεια345 kcal
Λιπαρά0,5 gr
Υδατάνθρακες78 gr
Φυτικές Ινες0,38 gr
Πρωτεΐνες7,2 gr

Πανετόνε με Σύκο και Σοκολάτα Fichi e Choccolato 1Κgr

29,90
Για τους απαιτητικούς γαστριμάργους , η Rustichella d'Abruzzo προτείνει το Panettone con Fichi e Cioccolato (με σύκα και σοκολάτα). Η ζύμη είναι εμπλουτισμένη με νόστιμες σταγόνες σοκολάτας και ξηρά σύκα Dottati από τη Cosenza. Το ειδικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός Panettone υψηλής ποιότητας είναι το πολύτιμο Pasta Madre, ένα μαλακό και φυσικό sourdough που παράγεται από το νερό και το αλάτι, που αναμειγνύεται με νερό, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Αυτή η ζύμη ζυμώνεται πρώτα για τουλάχιστον δύο ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται και ζυμώνεται με τις ίδιες μεθόδους για άλλες δύο φορές, μέχρι να είναι έτοιμη για το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή και αρωματική Panettone που δοξάζει τις αισθήσεις της οσμής και της γεύσης. Πριν από την κατανάλωση, είναι ακόμα καλύτερο αν θερμανθεί για 5 λεπτά στο φούρνο. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη κομψότητα και φινέτσα, ένα άγγιγμα της τελειότητα

Κοτομπουκιές παναρισμένες

7,50
Κοτόπουλο Μπουκιές Πανέ από φιλέτο κοτόπουλο 1 Kgr Ελλάδος.

Ρύζι Παέγια 1Kgr

7,60
Το ρύζι ήρθε στην Ισπανία από την Ασία από το χέρι των Αράβων για να μείνει στη Βαλένθια, από όπου παίρνουμε το παραδοσιακό ρύζι για την Paella Olmeda Origenes. Από την ποικιλία Bahia / Senia, είναι ένας στρογγυλός κόκκος, μεσαίου μεγέθους, έχει απορρόφηση που διπλασιάζει το μέγεθός του. Η σύνθεσή του εγγυάται την κρεμώδη υφή των κόκκων μετά το μαγείρεμα και, το σημαντικότερο, την πλήρη απορρόφηση των γεύσεων. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν πολύ κατάλληλο κατά την προετοιμασία οποιασδήποτε παραδοσιακής συνταγής της Βαλένθια και ιδιαίτερα της περίφημης Paella. Συμβουλές για χρήση Θα πρέπει να μαγειρευτεί με δύο μέρη του νερού για ένα ρύζι. Ο χρόνος μαγειρέματος είναι περίπου 5 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία και 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Συνιστάται να αφήνετε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά μετά το μαγείρεμα.

Μπουτάκια πάπιας (Confit de canard) Γαλλίας 4 Τεμ

35,80
Υπέροχα μπουτάκια πάπιας Moulard σιγομαγειρεμένα με το ίδιο τους το λίπος και με προσθήκη μπαχαρικών. Χρειάζονται μόνον ελαφρύ πέρασμα σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά για να απολαύσετε την μεστή γεύση και το άρωμά τους.

Αλμυρή κολοκυθόπιτα της Μαριάννας

11,70
Παραδοσιακή συνταγή κολοκθόπιτας με χωριάτικο φύλλο απλωμένο στο χέρι, και  ολόκληρη φέτα Π.Ο.Π.Συσκευάζεται απο το συνεταιρισμό γυναικών ¨Γωνιάτισσες" στην Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.Συστατικά: αλεύρι σίτου* (33%), κολοκυθάκι (27%), τυρί φέτα ΠΟΠ (12%), μαργαρίνη μερικώς υδρογονωμένη (10%),κρεμμύδι φρέσκο (5%), κρεμμύδι ξερό(5%), γάλα, ηλιέλαιο, καρότο, αλάτι, άνηθο, βούτυρο, ελαιόλαδο, αυγά, πιπέρι.

Τραγανά πουγκιά με θαλασσινά CC 1Kgr

24,65
Τραγανό πουγκί δεμένο με πράσο.Κρύβει ένα μαγικό συνδυασμό θαλασσινών με λαχανικά.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…