Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Πακέτο BBQ 1

45,00
Περιέχει:10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο μπούτι Χειροποίητο 10 Τεμ Σουβλάκι κοτόπουλο με φιλέτο στήθος  Χειροποίητο 10 Τεμ Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο 10 Τεμ Κεμπάπ πολίτικο 2 Τεμ Λουκάνικο Πρόβειο Ελλ. Επεξεργασίας 20 Τεμ Πίττες σίτου για σουβλάκιΔώρο 6 Τεμ Croissant κακάο φουντούκι με επικάλυψη σοκολάτας 90gr

Συκώτι Χήνας σε φέτες (Goose Foie Gras) 2 x 40gr Γαλλίας

20,30
Συκώτι πάπιας κομμένο σε φέτες σε συσκευασία δώρου.

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

32,90185,10
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση.Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Λουκάνικα Μίνι με πάπρικα Chorizo Picante 300gr Navara

5,95
Στη μέση ενός πανέμορφου φυσικού τοπίου κορυφών και ποταμών βρίσκουμε το Arbizu (Navara), όπου δημιουργούμε το υπέροχο φρέσκο ​λουκάνικο Chorizo ​​Olmeda Orígenes. Τα μίνι λουκάνικα "Chorizo" είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα κρέατα, ψιλοκομμένα, ζυμωμένα και καρυκευμένα με πάπρικα, αλάτι και αρωματικά βότανα. Μόλις διαμορφωθούν σε λουκάνικα, αερίζονται για τρεις μέρες στις εγκαταστάσεις ξήρανσης, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια ενσωμάτωση του προϊόντος. Χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Υπέροχο κόκκινο χρώμα, ομοιογενές, ομαλό και συμπαγές. Στον ουρανίσκο έχει μια πολύ ευχάριστη υφή με έντονη γεύση και πικάντικη φινέτσαΤρόπος μαγειρέματος : τηγανητό, ψητό, φούρνο, στιφάδο κλπ.

                           

Κάρβουνο        Τηγάνι           Φούρνο

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.

Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής

23,4028,60
Βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Εκλεκτό κομμάτι με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Μαλακό κομμάτι είτε είναι ολόκληρο είτε φιλεταρισμένο  με πλούσια υφή και γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                                     Κάρβουνο        Ψητό           Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Γύρος κοτόπουλο προψημένος

16,75
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος κοτόπουλο.Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο κοτόπουλο, πίτα με γύρο κοτόπουλο, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο κοτόπουλο, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός  για στημένο γύρο.– Σε φούρνο μικροκυμμάτων:Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά.– Σε φούρνο :Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.
η igourmet επίσης προτείνει

Burrata 250gr

4,90
Το Burrata είναι ένα μαλακό, φρέσκο ιταλικό τυρί που παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση, αυτό το τυρί θα μπορούσε εύκολα να μπερδευτεί με φρέσκια μοτσαρέλα — και αυτό συμβαίνει επειδή το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μαλακή μοτσαρέλα.Αλλά σπάστε το και θα εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας ένα μαλακό εσωτερικό από μικρά τυρόπηγμα και κρέμα. Στην πραγματικότητα, η ιταλική λέξη burro μεταφράζεται σε βούτυρο, δίνοντάς σας μια ιδέα για το πόσο πλούσιο και κρεμώδες είναι.Αυτό το παρακμιακό τυρί προέρχεται από τη νότια Ιταλία και χρονολογείται από τις αρχές του 1900 (τουλάχιστον τέσσερις αιώνες μετά την ανάπτυξη της μοτσαρέλας). Από τότε, η burrata είναι βασικό συστατικό σε ιταλικά πιάτα όπως πίτσα, ζυμαρικά και σαλάτες Caprese. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φάτε burrata από μόνη της με λίγο ελαιόλαδο και ιταλικό ψωμί.

Κοκορέτσι παραδοσιακό 1,5 Kgr

15,00
Παραδοσιακό Κοκορετσάκι σε καλαμάκι για Φούρνο.

Πέρλες Χρυσής Ρέγγας 55gr

7,20
Arencha , ένα χαβιάρι από αυγά χρυσής ρέγκας, με μαύρο χρώμα και πλούσια καπνιστή και ταυτόχρονα λεμονάτη γεύση. Η γεύση είναι γεμάτη εξαιτίας της μικρής περιεκτικότητας σε αλάτι και τη χρήση φυσικού λεμονιού.

Ντολμαδάκια της Μαριάννας 200gr

4,60
Ετοιμα προς κατανάλωση.Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παρασκευάζονται και συσκευάζονται με μεράκι και φροντίδα στο πιστοποιημένο με ISO2200:2005 εργαστήρι της Οικογένειας Καζάκη, στην νέα Γωνιά της Χαλκιδικής μόνο με τρυφερά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Πάντα με την κλασική πατροπαράδοτη συνταγή με ρύζι καρολίνα και μυρωδικά όπως φρέσκος δυόσμος, άνιθος, μαϊδανός κτλ. χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα. 

Mini Τραγανά ρολά με Γαρίδες

29,95
Μία εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει ένα γρήγορο, εύκολο σνάκ με θαλασσινά.

Ψωμί Brioche Hamburger 85gr

2,95
Προ-κομμένο ψωμάκι Bioche 85gr για hamburger.

Potato Shrimp Skewer 1Kgr

25,55
Τραγανιστές μπουκίτσες από τρυφερές γαρίδες, φωλιασμένες σε σπαγγέτι πατάτας με ευρηματικό στικ τη ίδια τους την ουρά.Ευφάνταστο σνακ για κάθε περίσταση.

Ρύζι Καρναρόλι Extra Acquerello 1Kgr

13,60
Το Carnaroli acquerello Rice είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και πραγματικά μοναδικό ρύζι τύπου Carnaroli, τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. Προέρχεται από την πεδιάδα Vercelli όπου, εδώ και 500 χρόνια, η Tenuta Colombara ασχολείται με την καλλιέργεια και την επεξεργασία ενός πολύ υψηλής ποιότητας ρυζιού.Αυτό το ρύζι συνδυάζει την ευκολία μαγειρέματος του λευκού ρυζιού με τις θρεπτικές ιδιότητες που περιέχει το καστανό ρύζι . « πιο πλούσιο και υγιεινό» γιατί δουλεύεται με έλικα, δηλαδή μια πολύ λεπτή διαδικασία που επιτρέπει σε όλους τους κόκκους να διατηρούνται ανέπαφα. «πλούσιο» καθώς το άμυλο διατηρείται σταθερό κατά τη διάρκεια μιας περιόδου παλαίωσης τουλάχιστον ενός έτους. «Πιο υγιεινό» χάρη σε μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία που επιτρέπει στο μπουμπούκι να απορροφηθεί εκ νέου στους κόκκους και να διατηρήσει τις θρεπτικές αξίες του καστανού ρυζιού.Μια από τις ιδιαιτερότητες αυτού του ρυζιού είναι ακριβώς η διαδικασία ωρίμανσης , η οποία μπορεί να διαρκέσει από ένα έως επτά χρόνια. Η γήρανση του ρυζιού είναι μια πολύ ασυνήθιστη διαδικασία μεταξύ των παραγωγών ρυζιού, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ σημαντική φάση, καθώς επιτρέπει στο άμυλο να σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι, κατά το μαγείρεμα, το άμυλο διασπείρεται λιγότερο και αυξάνει την ικανότητα του ρυζιού να απορροφά τα καρυκεύματα. Μια ιδιαίτερα περιζήτητη πτυχή στην προετοιμασία πιάτων με βάση το ρύζι, ειδικά αν θέλετε να φτιάξετε ένα κρεμώδες και «δεμένο» ριζότο.Συντηρείται υπό κενό σε κονσέρβες ως εγγύηση για τέλεια διατήρηση όλων των οργανοληπτικών ιδιοτήτων και αρωμάτων του προϊόντος.

Σαλάμι Salchichon Bellota σε φέτες 100gr

6,10
Σαλάμι Σαλτσίτσον σε λεπτές φέτες με μαύρο πιπέρι.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…