Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Κεμπάπ βουβαλίσιο
Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος
Κάρβουνο Τηγάνι Κάπνισμα Φούρνο sous vide
Κοτόπουλο ρολό γεμιστό
Ribeye Wagyu AUS Σπαλομπριζόλα άνευ οστού
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Πακέτο Burger
Πάστα Ελιάς Καλαμών 240gr
Πάστα Πράσινης Ελιάς με Αμύγδαλα 240gr
Κιμαδόπιτα της Μαριάννας
Κασερόπιτα της Μαριάννας
Ρύζι Αρμπόριο 1Kgr Rustichella D’Abruzzo
To Arborio ρύζι γεννήθηκε το 1946 από υβριδική πρόσμειξη μεταξύ των ποικιλιών Vialone nano και Lady Wright.
Είναι ένα ρύζι επιλεγμένο από τους καλύτερους ορυζώνες με το μεγαλύτερο επίμηκες κόκκο όχι μόνο σε σύγκριση με τα ιταλικά ρύζια, αλλά επίσης όσον αφορά το ρύζι που παράγεται παγκοσμίως.
Arborio είναι μία από τις ποικιλίες που καλλιεργούνται κυρίως στην κοιλάδα του Πάδου, είναι καλά προσαρμοσμένη στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Κατά την προετοιμασία οι κόκκοι μαγειρεύονται τέλεια και ομοιόμορφα διατηρώντας τον πυρήνα του "δοντιού". Είναι πλούσια σε άμυλο και εγγυάται μια εξαιρετική αποβουτύρωση.
Το ρύζι Arborio είναι ιδανικό για ριζότο.
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…