Κρέατα

Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας

Συκώτι πάπιας (Foie Gras) Γαλλίας

34,1041,30
Η Rougie επιλέγει μόνο τους καλύτερους λοβούς 100% συκωτιού από πάπιες Moulard που έχουν τραφεί με δημητριακά . Μόνο φρέσκα, ομοιόμορφα κρέμα χρώματος κομμάτια του ήπατος χωρίς μεμβράνες, αιμοφόρα αγγεία και λίπος υφίστανται περαιτέρω άμεση κατάψυξη σε περιβάλλον κενού. Αυτή η επεξεργασία επιτρέπει την παραγωγή ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας, αποκαθιστώντας πλήρως τη γεύση και το άρωμα μετά την απόψυξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αποψυγμένα Foie Gras Lobes για να μαγειρέψετε ευαίσθητα μαρμάρινα τερίνα, εκλεπτυσμένα μενταγιόν ή αλμυρές μπριζόλες στο στυλ «Tournedos Rossini». Όποια συνταγή επιλέγετε, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα Rouge Duck Foie Gras Lobe, βαθμό Α.

Ribeye Wagyu – Kobe Σπαλομπριζόλα άνευ οστού

593,60
  • Eνα από τα καλύτερα κομμάτια του ζώου
  • Είναι χυμώδες, πλούσιο σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινού
  • Διατίθεται κατεψυγμένο.

Κοτόπουλο ρολό γεμιστό

12,6514,50
Ολόκληρο το κοτόπουλο ρολό γεμιστό με τυρί, μπέικον και πιπεριά.
  • Νοστιμότατο στον φούρνο ή στην γάστρα με πατάτες

Ουρά κυλότου χωρίς κόκαλο (Tri-Tip) Black Angus Αμερικής

23,4028,60
Βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Εκλεκτό κομμάτι με εξωτερικό λίπος και εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Μαλακό κομμάτι είτε είναι ολόκληρο είτε φιλεταρισμένο  με πλούσια υφή και γεύση. Τρόπος μαγειρέματος                                                     Κάρβουνο        Ψητό           Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Ποντίκι Μοσχαρίσιο Γαλλίας

11,00
Τρυφερό ποντίκι μοσχαρίσιο ιδανικό για παιδικό γέυμα.

Χοιρινά παιδάκια Προψημένα Ιταλίας

12,15
Σιδηρόδρομος χοιρινός προψημένος. (χωρίς Γλουτένη)
  • Αφαιρέστε το κότσι από την συσκευσία του.
  • προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο λευκό κρασί.
  • ψήστε στον φούρνο στους 200 oC για 30 λεπτά.

Tomahawk Black Angus Αυστραλίας

69,9093,90
Το όνειρο κάθε ψήστη. Σπαλομπριζόλα Γαλλικής κοπής από μοσχάρι Angus. Εχει πάρει το όνομά της από το χαρακτηριστικό μακρύ κόκαλο το οποίο θυμίζει το τσεκούρι "tomahawk" Υπέροχη Μπριζόλα, χυμώδες, πλούσια σε γεύση, ένα από τα πιο τρυφερά και ζουμερά κομμάτια του βοδινούΤρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Πακέτο Burger

40,00
Περιέχει:12 Τεμ Μπιφτέκι Μοσχαρίσιο για burger  150gr 12 Τεμ Μπιφτέκι κοτόπουλο 150gr 12 Τεμ Ψωμάκι Brioche για Burger 85grΔώρο 6 Τεμ Sweet Muffins Καραμέλα

Λίπος Χήνας (Goose Fat) 320gr Γαλλίας

15,50
Καθαρό λίπος χήνας.  Απίστευτα γευστική με πλούσια, μεταξένια αίσθηση στο στόμα που μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Δημιουργήστε τέλειες ψητές πατάτες ή γκουρμέ σοταρισμένα λαχανικά.
η igourmet επίσης προτείνει

Γαρίδα No3 Ατλαντικού 2 Kgr

38,10
Γαρίδες Ατλαντικού κατεψυγμένες Νο 3. 

Διακριτικά Ποτηριών Grapes (vacu vin)

8,00
Πολύχρωμα διακριτικά ποτηριών σε σχήμα σφραγίδας κρασιού.Κάθε διακριτικό-σφραγίδα απεικονίζει μία διαφορετική ποικιλία σταφυλιού. Είναι ιδανικά για να διακρίνουμε το ποτήρι μας, αλλά και για γευσιγνωσίες κρασιού.

Ελαιόλαδο μαύρης τρούφας 250ml

8,75
Ελαιόλαδο με άρωμα μαύρης τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας.

Λάπα (Flank) Black Angus Αμερικής

40,3643,80
Ένα κομμάτι χωρίς λίπος, μεμβράνες και κόκαλα που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Nόστιμο κομμάτι. Κυρίως χρησιμοποιείται για fajitas (ένα πολύ διαδεδομένο πιάτο της μεξικάνικης κουζίνας) και πρέπει να κοπεί κόντρα σε μικρές λωρίδες. Για μεγαλύτερη τρυφερότητα προτείνεται να μαριναριστεί όταν μαγειρευτεί στη σχάρα, στο τηγάνι ή στο φούρνο.Τρόπος μαγειρέματος                                                        Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο          sous vide

Gouda σε Φέτες 500gr

7,55
Τυρί Cheddar 50% λιπαρά, κομμένο σε Φέτες.

Πανετόνε Με Μαύρο Κεράσι και Κρέμα Amarene & Gustard Limited edition 1Kgr

39,40
Η παραδοσιακή συνταγή για το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό διαθέτει ένα πρόσθετο ιδιαίτερο συστατικό: το μαύρο κεράσι. Χωρίς σταφίδες και ζαχαρωτά φρούτα, αυτή η εκδοχή θα κάνει το γιορτινό σας γεύμα πραγματικά μαγικό. Το ειδικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός Panettone υψηλής ποιότητας είναι το πολύτιμο Pasta Madre, ένα μαλακό και φυσικό sourdough που παράγεται από το νερό και το αλάτι, που αναμειγνύεται με νερό, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Αυτή η ζύμη ζυμώνεται πρώτα για τουλάχιστον δύο ώρες και στη συνέχεια ζυμώνεται και ζυμώνεται με τις ίδιες μεθόδους για άλλες δύο φορές, μέχρι να είναι έτοιμη για το μαγείρεμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή και αρωματική ζύμη Panettone που δοξάζει τις αισθήσεις της οσμής και της γεύσης. Πριν από το σερβίρισμα, είναι ακόμα καλύτερο αν θερμανθεί για 5 λεπτά στο φούρνο. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη χειροποίητη αρχοντιά ένα άγγιγμα της τελειότητας.

Pandoro Limited edition 1Kgr

39,40
Το κλασσικό κέικ της παράδοσης της ζαχαροπλαστικής των Χριστουγέννων. Η αστεροειδής της εμφάνιση, το άρωμα βανίλιας και η απαλότητα της ζύμης την καθιστούν την πιο εκλεπτυσμένη χριστουγεννιάτικη λιχουδιά. Ένα προϊόν ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας που προέρχεται από τον αυστηρό σεβασμό του πολύτιμου χρόνου διόγκωσης της ζύμης. Συσκευασμένο με το χέρι, έχει ένα κομψό περιτύλιγμα που δίνει αυτή την ιδιαίτερη αρχοντική κομψότητα , ένα άγγιγμα της τελειότητας.

Σαλάμι Salchichon Bellota σε φέτες 100gr

6,10
Σαλάμι Σαλτσίτσον σε λεπτές φέτες με μαύρο πιπέρι.

Διάφραγμα (Inside Skirt) Black Angus Αυστραλίας

32,90185,10
Προέρχεται εσωτερικά από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Το φιλέτο του Χασάπη όπως λέγεται διαθέτει εξωτερικό λίπος και χαρακτηριστική γεύση.Τρόπος μαγειρέματος                                           Κάρβουνο        Τηγάνι         Κάπνισμα            Φούρνο

Σπαλομπριζόλα βουβαλίσια με κόκκαλο

7,858,98
  • Σιτεμένη Μπριζόλα Ελληνικού βουβαλιού από την Λίμνη Κερκίνη.
το blog της igourmet

συνταγές, συμβουλές, ιδέες…