Κρέατα
Η igourmet σας προτείνει επιλεγμένα
προϊόντα κρέατος εξαιρετικής ποιότητας
Κοτόπουλο ρολό γεμιστό
Γύρος κοτόπουλο προψημένος
Έτοιμος ψημένος και κομμένος ζουμερός με ακαταμάχητη γεύση γύρος κοτόπουλο.Ιδανικό προϊόν, για μερίδα γύρο κοτόπουλο, πίτα με γύρο κοτόπουλο, σάντουιτς πίτες ή σαλάτες με γύρο κοτόπουλο, εύκολα, γρήγορα χωρίς να απαιτείται ο εξοπλισμός για στημένο γύρο.– Σε φούρνο μικροκυμμάτων:Όπως είναι παγωμένο, τοποθετήστε 200γρ. προϊόντος απλωμένα σε ένα πιάτο. Σκεπάστε το πιάτο με το κατάλληλο πλαστικό σκεύος για micro. Ρυθμίστε στα 750 watt για 2′ – 2,5′ λεπτά.– Σε φούρνο :Όπως είναι παγωμένο, απλώστε σε ένα ταψί όση ποσότητα γύρου χρειάζεστε. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψηστε για περίπου 15 λεπτά.
Μπιφτέκι βουβαλίσιο
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
επιλεγμένα κρασιά
Επιλεγμένα κρασιά
από τον ελληνικό αμπελώνα!
η igourmet επίσης προτείνει
Κεμπάπ βουβαλίσιο
Ρύζι Βιαλόνε Νάνο 1Kgr Rustichella D’Abruzzo
Το ρύζι Vialone nano είναι μια ποικιλία με Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη, τυπικό της Bassa Veronese και έχει το χαρακτηριστικό που καλλιεργούνται σε αρδευόμενες εκτάσεις με καθαρό ανακυκλωμένο ποταμίσιο νερό.
Είναι η παλαιότερη ποικιλία ρυζιού της Ιταλίας.
Είναι ένα ρύζι με στρογγυλούς κόκκους και μεσαίες μήκος περίπου 5,6 mm και είναι το πλέον κατάλληλο για την παρασκευή του εξευγενισμένου ριζότο λόγω της υψηλής αντοχής του στη μαγειρική και τη εξαιρετική ικανότητα να απορροφήσει τα καρυκεύματα.
Εξαιρετικά ευέλικτο στην κουζίνα, συνιστάται επίσης για την προετοιμασία για σούπες, Κροκέτες από ρύζι ή κροκέτες κρεατικών σε πανάρισμα.
Χρόνος μαγειρέματος: 14-16 λεπτά.
Ρύζι Κίτρινο Parboiled Θεσσαλονίκης 500gr
Πικάνια καπάκι κυλότου (Picanha) Black Angus Αμερικής
το blog της igourmet
συνταγές, συμβουλές, ιδέες…